Nie może być na +, bo zawsze będzie ujemne, maksymalnie 7%, czyli - 3% celności to max w tych broniach
Podgląd wydruku
Nie może być na +, bo zawsze będzie ujemne, maksymalnie 7%, czyli - 3% celności to max w tych broniach
Chyba że się trafi eq z + w którym pkt w ilości hurtowej polazły w celność.
Suabe forum, na innym mam message przy próbie wysłania postu, że ktoś w tym czasie coś napisał w tym temacie. Pewnie takie bajery tylko w premium.
Czy za oddanie ród żelaza ileś tam sztuk można dostać np: Artefakt ?
Jak na razie nie ma żadnych artefaktów do zdobycia nowe pewnie się pojawią jak będzie devos.
Nie offtopuj musaraj. Podczas poprawiania musiało mi zniknąć "nie" albo "-" nie pamiętam w sumie. Bywa przy mojej myszce że zaznaczy to co ona uzna za stosowne. Poprawne problemy Może być i tak ;)
Co oznacza "limit poziomu"?
Ile można mieć maksymalnie eny w mfo3?
A ma ktoś taki limit eny?
Kto? Jeśli to informacja ogólnodostępna.
Czy gra jest dalej rozwijana ?
Po zmianie nicku zmienia się też ten nick w starych raportach z bossami?
Bo taki limit był kiedyś.
Dzięki.
P. S. Jak sprawić, by Telimena wyszła do ogródka, bo na innej postaci sprawdzałam i w kominku (przed którym stoi) jest fajny zwój?
Wychodzi między godzinami 15:30, a 16:30.
Dzięki!
1. Czy po jednym złapaniu złotej rybki (wypuszczeniu jej) , można złapać następną?
2. Od ilu punktów reputacji można dawać , reputacje - ?
1. Wydaje mi się, że tak.
2. 10
1. Nie można, złotą rybkę łapie się tylko jeden raz.
Czy można w ciągu gry zmienić płeć i profesie?
Tak, jest to możliwe przy użyciu punktów premium (MF).
Reset statystyk i zmiana profesji - 25 MF.
Zmiana imienia postaci oraz płci - 50 MF.
Co trzeba zrobić po złowieniu złotej rybki?
Masz wybór: wypuścić ją, albo oddać kucharzowi.
Lub ją zachować.
Czy zmniejszono szansę na złapanie unikatowego potworka ?
Nie.
Tak
Dlaczego administracja nie przestrzegania wykazu wybranych kar za złamanie regulaminu gry My Fantasy Online związanych z "Celowe/wielokrotne przelewanie punktów rankingowych (w jakikolwiek sposób) oraz inne nadużycia godzące w system rozgrywki." ? Bardzo dużo graczy przelewało/kupowało/sprzedawało ranking masowo i jeszcze częściej, więc dlaczego takie osoby wciąż bezkarnie grają?
Brak panelu GM.
Co to ma być ten panel GM?
Co to jest panel GM?