Możliwe, że nie zaznaczyłeś opcji "czat głowny"(nie mam pewności czy tak się to nazywa.
Podgląd wydruku
Możliwe, że nie zaznaczyłeś opcji "czat głowny"(nie mam pewności czy tak się to nazywa.
wybrałem wszystkie opcje ;p
To bardzo możliwe, że to jakiś błąd.
Może wybraleś bana na 3 dni i minął termin? Albo koleś ma podobny nick na innej postaci?
myślałem że po przelogowaniu już zablokowało ale to poprostu on przestał spamować xD przed chwilą go bloknełem na 30 dni i nie ma mowy o pomyłce :)
@Ekstaza Dobre ;D
Jakie powinienem miec eq na 35 lvl?
Jeżeli PvE: Ogrzy Hełm, Ogrza Zbroja, Ogrze Buty, Ogrzy Wisiorek [def] oraz Zielona Szata, Skrzydlaty Hełm, Skrzydlate Buty [int] + broń. W tym można spokojnie do 40 biegać :).
Jest jakiś temat który pokazuje co zrobic ze skrzynki po pokonaniu minotaura? ;x
chyba nie ma ,ale w solucji jest co nie co opisane :) ja z nią przeszedłem https://docs.google.com/document/pub...T7Pj0VsY9lK6CQ skrzynki trzeba zrzucać w miejsce pod tym niebieskim przyciskiem (chyba 2 pola w dół)
Dlaczego zamknięto mój teaser?
bo to bzdura... teraz połowa nie doczyta że to dowcip i będzie miała pretensje że w marcu nie ma upka
dlaczego znowu na mapce z żółwiem ktoś stoi na wodzie o.O niedawno tam 20 lvl widziałem...
Przy teleportacji z miasta tak bywa. F5 pomaga.
Czy jest jakiś system kto zaczyna pierwszy walkę tzn. ten kto ma np. więcej speeda, czy jest to losowe?
Chyba ten kto ma więcej speeda. Przynajmniej jest to napisane w jakichś starych aktualizacjach (na forum), nie wiem czy to było zmieniane, ale chyba nie.