ja wolę 3
Podgląd wydruku
ja wolę 3
Boshe :P A o mfo1 zapomnieliście ? Mfo2,3 to tylko ulepszenia jedynki .
1 - > 2 inna fabuła
2 - > 3 zmieniona fabuła(w części), grafika, muzyka, ogółem cały zakres skryptów i itemków; itemki unikatowe, odnawialne bossy, Sideview battle system (lub po prostu :walka z bocznej perspektywy), ale też ładowanie mapek, możliwość posiadania innej postaci na koncie i zmiana głównego "koloru" gry . Jak wiemy w 1 i 2 mieliśmy niebieskie tło, u góry-prawo wszelakie ogłoszenia, po lewej itp. A teraz ? Widać jak zmieniono.
Osobiście jestem za wszystkimi 3-ema.
Ale i tak nic nie dorówna odkopaniu tematu sprzed roku o języku rosyjskim.
Potwierdzam wypowiedź Achaye , choć nie miałem okazji zagrać w mfo v1 w czasach jej świetności.
Ten temat jest przyklejony, nie uznawałbym to jako odkopywanie.
Poza tym spinasz coś do mnie? Napisałem dla dla beki, zresztą czemu miałbym nie pisać, miałem chęci porozmawiać o rosyjskim to napisałem sobie tam.
to będzie tak jak z wszystkimi grami i mfo2 gracze zastąpiom mfo3 a potem pewnie i inną grom
jest też strona podobna do mf03 oto link mymafia.pl
ciekawe czy będzie mfo4
Będzie mfo4. Będzie nawet sygnet!
MFO3 jest zdecydowanie lepsze, bardziej rozbudowana grafika. Ładniejsze tło walki, nie widziałem mini bossów w mfo2, więc nic nie będę osądzać. Zawsze wolałem mfo3.
Co prawda gralem w mfo2 przez chwile ale bardziej mi sie podoba mfo3: ]
W MFO3 lepiej się gra o wiele lepiej
Jakie MFO4? Może kiedyś zrobią najnowszą wersję ale napewno w tym roku! :confused: