Wszystko ma być 'w przyszłości', a wciąż czekamy na Devos albo na legendarny panel GM, ile to już?
Podgląd wydruku
Wszystko ma być 'w przyszłości', a wciąż czekamy na Devos albo na legendarny panel GM, ile to już?
Dzięki za odpowiedź, rozumiem że pytanie o termin nawet tak ogólnikowy (przed Devos, razem z Devos, po Devos, "może kiedyś czyli za 5 lat") nie ma sensu?
Jeśli aż tak ogólnikowy Ci wystarczy, to na pewno "po Devos". :P
Mimo to pytanie i tak nie miało sensu, jest to oczywiste, a po Devos prawie niczego nie znaczy.
11:23
jejak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11:23
jejak a
11:24
jejak https://i.imgur.com/aM9kaFz.png
jejak popaczcie lepiej
matipce ??
matipce co to ma byc?
Czyżby to była prawda? Czy spam i nuda ?
Tak, to była prawda. Tomi nie robi nic.
Obrazek nie działa.
Co najbardziej wartościowego można dostać za wymianę ryb płoć?
Czy można zmienić Nick na forum bez zmiany nicku w grze?
@up: A jak się to robi? (nigdzie nie mogę znaleść tej funkcji)
"Przedmiot do zużycia na ulepszenie
Przedmiot musi być tego samego rodzaju co pierwszy. Bonus dowolny."
Czy to znaczy, że można w nieskończoność ulepszać itemy +2, by tworzyć itemy +pierdyliard?
Jeśli nie, to jak to działa?
Pierwszy przedmiot musi być max +2, a drugi może mieć bonus dowolny ( np. +8), gdyż po ulepszeniu otrzymany przedmiot będzie słabszy od tego +8. (ulepszasz przedmiot +2 i +8 powstaje ci +5/6)
Ile jest możliwych kombinacji kodu bezpieczeństwa?
Co oznacza "spłaszczenie" we wzorze na obrażenia?
Cytat:
Napisał musaraj
Mam jednio pytanie a mianowicie : Jak wyłączyć te ostrzeżenia, które się pokazują przyłączeniu jakiejkolwiek strony ????
Klikasz na dwa koła zębate ( ikonka pod stanem twoich MF-ów) -> Ostrzeż przed zamknięciem okna gry -> Odznaczasz domyślne -> Zmieniasz TAK na NIE -> Zapisz
Jaka jest wersja HTML w prezentacjach (gra)
PPM na prezentację, Zbadaj element:
;)Cytat:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "https://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
Z tym, że edytor (TinyMCE) celowo nie obsługuje wszystkich tagów HTML.
Czy będą nowe ( pozytywne i negatywne ) statusy ???
Do czego jest ta nowa zakładka w raportach? :eek:
Czy można kupować rank? Ja nie kupuję ale chcę się dowiedzieć :)
czy będzie miksturki typu napój energetyczny? - dodaje 100 energii za 10 mf lub za goldy ??
Co do statusów - na pewno jeszcze można wykręcić coś nowego. Przykładowo jakiś, który zwiększa/zmniejsza bazową ilość obrażeń. Mogą się pojawić również takie, które manewrują atrybutami - np. "Tarcza Wiatru", która dodaje 10% atrybutu na 10 tur. Co do negatywnych - spokojnie można zrobić kolejne wersje zatrucia - i dać np. Podpalenie (ogień co turę zabieralby tyle samo - 10% HP). W końcu atrów na wszystko się nie zrobi ;).
Dodatkowo może być chociażby Regeneracja Many - 10% many/tura oraz jakiś status, który zabiera 10% many na turę - coś właśnie jak Zatrucie z HP :).
Dzięki za odpowiedź :D
Czy zmniejszono szanse na spotkanie pędraka na taką jak przy innych potworkach unikatowych? Bo coś rzadko się trafia...
Jak to powstało?
Ulepszono kilka pucharów ( to jest dodatek - uzbrojenie, ma poziom wyższy niż 31, więc można go ulepszać)
Pewnie powstało z oszustwa bo moje
Do kiedy mam knedla na sb?
Pewnie do wtedy kiedy ja - jak przeprosisz wielkiego i najlepszego admina - tego co musi pokazać, jaki jest fajny, i dodaje sobie cyferkę w nicku. Podobno jak nie przeproszę, to mi shouta nie odda :). Od kiedy takie tutaj panują zasady? A Tomi nadal będzie udawał, że na forum nic sie nie dzieje.
ogólnie ile % celności w buławie/włóczni może być na + ?