dałoby się, jeśli masz eq +6 w górę i zapłacisz mi 4kk to Ci napiszę, nie gwarantuję, że uda się za pierwszym razem, ale w 10 się zmieścisz
Podgląd wydruku
dałoby się, jeśli masz eq +6 w górę i zapłacisz mi 4kk to Ci napiszę, nie gwarantuję, że uda się za pierwszym razem, ale w 10 się zmieścisz
Jaką laske na 60 lvl polecacie? Paralizacji czy potępienia? PVE, bo mam dylemat paralizacji ma na starcie 17pkt w statach wiecej ale potępienia ma odbieranie 4 many
nie twórca a pomocnik antku
- - - - - - - - - -
ale zakład przyjmuję
Jeśli naprawdę uda wam się stworzyć taki boski skrypt to również jestem w stanie co nieco podarować :rolleyes:
Potrzebuje nadal rzetelnej odpowiedzi jaka rozdzke na 60 lvl ogarnąC?
Różdżką gothar jest najlepsza aż do 65 lvla. (Jeśli chodzi o expienie)
Jaka karta jest najwięcej a jaka najmniej warta?
najwięcej- pędrak
najmniej- smok mroku albo coś takiego
Najdroższe:
Pędrak - nie wiem jak stoi z cenami, na targu widzę 15kk, dość rozsądnie.
Baalrukh ~ 30kk
Yeti ~ 30kk-50kk - chętnie kupię :D
Gremliński Upominek ~ jw
Wredny Gremlin - również chętnie kupię, aktualnie najrzadsza karta w grze, więc cena pewnie wyższa od poprzednich
Uciekające Jajko - osobiście zapłaciłem 35kk na ostatnim evencie
Ponadto karty większości unikatów warte są po parę milionów. Sporo można dostać też za Necrona i Amaterasu.
Oczywiście ceny zależą głównie od tego ilu czołowych zbieraczy ma dane karty. Jak już oni zbiorą to cena drastycznie spada, bo reszta nie ma nawet tyle złota, żeby zapłacić tyle co oni. Oczywiście wraz z kolejnymi updatami ( :D ) ceny będą rosnąć, bo będzie więcej złota do zdobycia w grze.