i
Podgląd wydruku
z kruszącym i 3 pkt się zgadzam miałem też osiągnięcia ale mi żadnych żetów nie dawało.
Dlaczego pasywka Niebieskiej Rózgi nie jest zgodna z jej opisem?
https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=b034f93e8
Po 5 ataku dało Skupienie.
lilanna
Tester
Nie.
Pierwszy atak liczy się jako zerowy czyli skupy będą po następujących ilościach użyć zaklęć (pogrubione to nadanie skupy):
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 i tak dalej. Z tego wynika że pierwsza skupa jest po 5 turach reszta po 4 turach.
Więc przydało by się zrobić by pierwsze skupienie było po 3 turach a następne po 4, wtedy działało by poprawnie.
Podczas ostatniej edycji też było źle, bo dawało po.1 zaklęciu.
Ponawiam pytanie. Czy wielokrotne kupowanie/oddawanie walk na KG jest karane? Kodeks gry:
Jakby nie patrzeć, ilość mikstur jest ograniczona, i osoby z 1 walką do przodu mają ich więcej niż inni. To samo z punktami, bo automatycznie masz +1 punkt w całym cyklu, czyli możesz mieć korzyści w postaci pkt. MF.Cytat:
Celowe/wielokrotne przelewanie punktów rankingowych (w jakikolwiek sposób) oraz inne nadużycia godzące w system rozgrywki.
Są osoby, które wielokrotnie oddają lub otrzymują od innych darmowe (bądź też nie) wygrane walki.
Nie ma panelu GM więc na 100% nie.
Po co jest komunikat "walki jeszcze się nie rozpoczęły"? Dwa razy próbuję kogoś zaatakować i się to wyświetla. Nie, nie usuwałem komunikatu przez opcję "zbadaj element".
Zmiany w broniach eventowych:
Włócznia Niecelności - od teraz maksymalny bonus wynosi 30%.
Buława Czystości - bonusowe obrażenia zwiększone z 13% do 15%.
Magiczne Rękawice - maksymalny bonus wynosi 25%.
Różdżka Gniewu - wymagane zdrowie do aktywacji bonusu zwiększone z <55% do <60%.
Różdżka Czystej Magii - maksymalny bonus wynosi 25%.
Zmiany w zdolnościach:
-Naturalizacja została usunięta a w zamian wprowadzona została nowa zdolność Niezłomna Wola (Nadaje statusy: Precyzja, Refleks i Pomyślność na 5 tur) także dla obu profesji.
-Tysiąc Cieć - limit użyć został zmniejszony z 3 na 2 użycia,oraz koszt zakupienia z 200 żetonów na 150 żetonów.
-Kruszące Grzmotnięcie - obniżone obrażenia o 25%.