Wydaje mi się, że najwyższe levele miały zabawę na IŚ, jak mogły tam przychodzić 50 lvle
Podgląd wydruku
jak jest liczone ile na danym lvl może być maksymalnie energii bez zwiększenia limitu
Tak. Dzięki
To mam błąd bo u mnie tak nie ma. Mam jedną postać na 66 lv (65 pkt) ,mam postać na 30lv (14 pkt) i mam postac na 25lv (12 pkt). MIałem tez postać na 37 lv która usunąłem ( 18 pkt) łącznie wychodzi ze powinienem mieć 309 punktów energii ,a zgadnijcie ile mam 292!!! :mad:
Edit: Słyszałem tez że u wszystkich postaci dostaje się co dwa lv
Wzór toCytat:
To mam błąd bo u mnie tak nie ma. Mam jedną postać na 66 lv (65 pkt) ,mam postać na 30lv (14 pkt) i mam postac na 25lv (12 pkt). MIałem tez postać na 37 lv która usunąłem ( 18 pkt) łącznie wychodzi ze powinienem mieć 309 punktów energii
Nie ma żadnego błędu. Jeśli kasowałeś postać, to nowa postać musi przewyższyć poziom tej usuniętej, żeby limit się podwyższał. Logiczne.Kod:startowe + kupione + 1 pkt za każdy wbity poziom najwyższej + 0.5 za każdy wbity poziom dodatkowych postaci
Ile jest warta karta mewy?
Brak średnich cen na targu.
Chętnie sprzedam, nie wiem nawet za ile mogę wystawić.
2-4kk
Jest i taki gracz, który by kupił za 5 jabłek. Co nie zmienia faktu, że ta karta jest warta trochę więcej.
czy zdolność sztyletu kapłana działa na minibossy / bossy pvp?
https://mfo3.pl/view/a/310
Nie działa na bossy i minibossy, ale w pvp i pve tak.