Siema, ile wynosi cena Poświęcenia ?
Podgląd wydruku
Siema, ile wynosi cena Poświęcenia ?
Targ → Średnie ceny → Poświęcenie
Niska: 300 000 G
Wysoka: 395 200 G
Przeciętna: 350 000 G
To tylko propozycja ceny, rzeczywistą kształtuje zasada rynku (popyt/ podaż), jak nie ma przedmiotu to wali się nawet abstrakcyjną, jak jest mało to o 1G niżej od obecnie najniższej oferty, a nie kieruje się średnią, która jest tylko dla ludzi nie myślących rozsądnie, żeby przebijać kogoś o np. 20k. Głupota przekracza granice na targu.
Będzie loteria bez ryzyka i +40% na zakup mf'ów?
Raczej dość abstrakcyjne pytanie... skąd się bierze losowość w AP - które trzeba nabić w gemach, teoretycznie takich samych - i ich wartości?
Ilość AP potrzebny do nabicia kolejnych gwiazdek zależy od poziomu gemu i żeby nie było za łatwo to exp na poziomie równym gemowi będzie go expić wolno - płynne expienie gemu przypuszczalnie (wg mnie) jest wtedy, gdy expimy na potworach o 10 poziomów~ mocniejszych.
Przykładowo, płynne expienie:
Gemu na 1 poziom - 10~
Gemu na 20 poziom - 30~
Gemu na 25 poziom - 40~
Gemu na 35 poziom - 50~
Gemu na 45 poziom - 65~
Tak mi się przynajmniej wydaje, że gdy w upie Devos wbije się max lvl, to expienie chociażby Cytrynu będzie dużo mniej monotonne i bardziej zauważalne. Kiedyś ciężko wbijało się gemy atrybutowe - sam pamiętam, jaka była z tym męczarnia, a potem pierwszą piątkę statusowych - dokładnie taki sam skutek jak teraz.
Co ile dostaje się cukierka od babci? (chyba 24h ale nie jestem pewny)
Raz dziennie.
Nie, bo sprawdzałem i nie chciała tak dać.
Może byłeś niegrzeczny
Was też wywaliło z MFO?
502 Bad Gateway
Jako, że Ubuntu to podejrzewam winę serwera. To dość poważny błąd, bo jeśli się nie mylę (a jest to bardzo możliwe), w czas tej nieobecności jakiś troll może zrobić stronę pod adresem mfo3.pl i ją tak trzymać, co by było dość nieprzyjemnym zdarzeniem.
Wywaliło.
Nie może.
Mnie nawet z forum wyrzuciło, ale już wszystko działa dobrze.
Bład z logowaniem sprawdzac https://forum.mfo3.pl/showthread.php...d-z-logowaniem
Bo kiedyś nie trzeba było podawać maila do zmiany hasła.
Taki, że nie rejestrowaliśmy się na forum mfo i to nie my podawaliśmy maila.
Teraz musisz podać hasło na forum, którego nie ustawiałeś, więc go nie znasz.
Jeżeli przed zmianami zmieniłeś maila, możesz zmienić hasło i/lub maila.
Jeżeli przed zmianami nie zmieniłeś maila, nie możesz zmienić ani maila, ani hasła.
Pewnie ja Ci je zmieniłem, kiedy byłeś moderatorem ;)Cytat:
Jak się nie da, ja od początku MFO loguję się do forum normalnie i wszystko działa.
Krążą jednak legendy, że da się zmienić samemu hasło na forum. Oficjalnie jednak nie ma takiej możliwości - logować na forum można się wyłącznie poprzez grę.
Ja mam tak, że jak wpisuje forum.mfo3.pl to jestem automatycznie zalogowany, nawet jak nie wchodzę przez grę.
wyczyść historię przeglądarki to nie będziesz
jak się nie wylogujesz z gry i wejdziesz na https://s1.mfo3.pl/game/ to tez będziesz zalogowany
czary:confused:
Po pojawieniu się panelu GM i rozwianiu paru wątpliwości, być może wrócimy do tematu.Cytat:
I przydałoby się to zmienić , bo gateway'e są coraz częstsze
Czy nietykalność w skrypcie jest jako status pozytywny?
1 - negatywnyCytat:
WUI_Status.STATUSES = {"10":{"name":"Bariera","type":2},"11":{"name":"Ba riera Magiczna","type":2},"30":{"name":"Blokada przedmiot\u00f3w","type":3},"22":{"name":"Blokada zdolno\u015bci","type":3},"28":{"name":"Dynia Halloween","type":3},"16":{"name":"Furia","type":1 },"4":{"name":"Kl\u0105twa","type":1},"26":{"name" :"Kl\u0105twa Dyniog\u0142owych","type":3},"32":{"name":"Ksi\u01 19ga Kowalstwa","type":3},"13":{"name":"Mobilizacja","t ype":2},"20":{"name":"Nietykalno\u015b\u0107","typ e":2},"27":{"name":"Odnowa Dyniog\u0142owych","type":3},"33":{"name":"Odnowa Jelenia","type":3},"18":{"name":"Parali\u017c","ty pe":1},"25":{"name":"Pas Mistrza","type":3},"29":{"name":"Pas Rybaka","type":3},"31":{"name":"Poduszka Rybaka","type":3},"5":{"name":"Pomylenie","type":1 },"17":{"name":"Pomy\u015blno\u015b\u0107","type": 2},"14":{"name":"Precyzja","type":2},"19":{"name": "Przyspieszenie","type":2},"15":{"name":"Refleks", "type":2},"3":{"name":"Regeneracja","type":2},"9": {"name":"Skamienienie","type":1},"12":{"name":"Sku pienie","type":2},"6":{"name":"\u015alepota","type ":1},"7":{"name":"Spowolnienie","type":1},"21":{"n ame":"Stop","type":3},"2":{"name":"U\u015bpienie", "type":1},"23":{"name":"Wampirza R\u00f3\u017cd\u017cka","type":3},"24":{"name":"Wy mys\u0142 Benerit'a","type":3},"1":{"name":"Zatrucie","type" :1},"8":{"name":"Zombie","type":1}};
2 - pozytywny
ile uników ma Garuda?
Jak dokupić limit energi mam mfy
Panel Gracza > Usługi > Zwiększenie limitu energii
Jak łączyć uzbrojenie?
No tak...
Ale ja nie rozumiem jak to właściwie działa.
Trzeba dać miecz i inny miecz albo coś? Może mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć?
Masz broń +3 z bonusem w atak, masz drugą takąsamą broń +3, ale z bonusem w obrażenia i jeśli je połączysz to dostaniesz broń z bonusem w atak i obrażenia.
czy dozwolony jest sabotaż i mówienie że admin nic nie może robic? screeny
Załącznik 1212
Załącznik 1213
Załącznik 1214
sabotaż jest dozwolony
Czy może być gracz np. z 5 levelem , który nie ma profesji wybranej? (jest nowicjuszem) :)
Nie
Teoretycznie może istnieć.