Myślałem, że jest to na tyle oczywiste, że nie muszę tego rozpisywać.
Co do kolejnego pytania. Prawdopodobnie. Pod tym kątem są testowane te fikuśne tabelki, które zostały ukryte, żeby nie przeszkadzały.
Podgląd wydruku
Kiedy w tym roku rozpoczyna się event Haloveenowy?
Pewnie w Halloween
W następnym tygodniu. Z tym, że wcześniej niż na środę bym się nie nastawiał, najpóźniej czwartek, piątek.
Kiedy Teaser?
Na halloween będą te żelowe dyniopały ?
Hallowe'en – zwyczaj związany z maskaradą i odnoszący się do święta zmarłych, obchodzony w wielu krajach nocą 31 października czyli przed dniem Wszystkich Świętych.
Dokładnie, noc 31 obejmuje piątek.
@Dół
Ta noc zaczyna się 31 X, to nie znaczy, że się kończy o 23:59, noc dalej trwa... Święto jest obchodzone całą noc, czyli również przez część piątku... Kapujesz?
Obejmuje czwartek 31 to 31 rozumiesz to ?
Koridor według twojej logiki sylwester jest 1 Stycznia, w końcu ludzie bawią się całą noc.
Ja nie napisałem, że Halloween jest 1 listopada, tylko, że noc Halloweenowa obejmuje również kilka godzin z piątku.
ale nikomu to do szczęścia nie potrzebne
Czy zdolność różdżki garudy współpracuje z Pewnym Ciosem itp.?
Nie.
Czy aktualnie istnieje możliwość zrobienia przedmiotu +9? Jeśli tak to czy występuje taki w grze? jeśli bierzemy pod uwagę łączenie przedmitów 3,99+3,99 i bonus za żetony wejdzie to zawsze będzie to przedmiot +8 czy może powstać +9?
Tak. istnieje korona z jeziora +9 a tu masz artykuł twórcy: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ik-Kowalstwa-1
kiedy zacznie się event halloween ?
Mam pytanie. Czy istnieją Karty Kolekjonerskie Dyniogłowego, Dyniogłowego Herszta i tego nowego minibossa?
Tak samo jak nie każdy w grze ma szanse na zdobycie "Artefaktu". Posiadają go tylko nieliczni. Karty takie mogłyby być takim troszkę ala' artefaktem ;d
Przy takiej ilości ludzi karty były by pospolitsze od Błotnistej Czaszki, Pędraka i Wróżki.
powie mi ktoś czemu tak się dzieje gdy wciskam na "Forum"
https://oi43.tinypic.com/ridhcp.jpg
w przeglądarce pewnie zmieniły ci sie ustawienia z otwieraj w nowej karcie na otwieraj w nowym oknie. najprostsze rozwiązanie mojem zdaniem.
BRAWO, nie
ani w nowej karcie ani w nowym oknie jak to widać na screenie.
na screene widzę nowe okno;> chodzi o to że zostaje ci fragment gry czy jak?
wchodze do gry, chce wejść na forum, nie otwiera się tak jak powinno, ani w nowym oknie ani w nowej karcie ani w tym samym oknie albo na tej samej karcie xD
Jak dojść do Upiornego Zagajnika? Dopiero weszłam na mfo i jeszcze nie bardzo ogarnęłam ten event..
Eternia -> Dolina Enny -> Słoneczna Polana -> Dyniowa Plantacja -> Upiorny Zagajnik.
ok, poradziłem sobie z moim problemsem, dziękuję wam
Bez energii można zrespić herszta?
Nie.
Tomi, ten algorytm na szansę zerwania dyni to jakaś niesamowita tajemnica, że nie chcesz go napisać?
Jeśli tak to z jakiego powodu?
Jeśli nie to napisz.