W planach...tak z ciekawości, w planach konkretnych - najbliższe miesiące - czy tak ogólnie, "kiedyś się zrobi".
Podgląd wydruku
W planach...tak z ciekawości, w planach konkretnych - najbliższe miesiące - czy tak ogólnie, "kiedyś się zrobi".
Tak ogólnie "kiedyś się zrobi".
Sądzę jednak, że to jest na najbliższe miesiące, (wg mnie) upek -/> panel -> drużyny (i tutaj razem z gildiami wypada zrobić również depo - bo pewnie jakieś klanowe również będzie).
Pamiętajcie tylko, iż nie był przedstawiony pewny sposób w jaki będzie można przerzucać itemki między postaciami, w planach było też wersja bez wspólnego depo, zaś z możliwością wysyłania wiadomości z itemkiem do czyjegoś depo, np. swojej innej postaci.
Czemu statystyki niektórych przedmiotów zostały pomieszane?
Np. korony z jeziora
Kiedyś szybkość i luck były na miejscu HP i MP.
Redaktorzy wezmą się za poradniki poziomowe?
obecnie jest jeden redaktor, więc obstawiam, że trochę to potrwa
Ale nie męcz tak pirrata bo mu się pod czapą przegrzeje od murzynienia.
Pytanko mam do adiego : kto zastąpi Bagiego?
czy Admini zatrudnia się do gry konkurencyjnej, jeśli oglasza koniec mfo3 ?
Nie. Wtedy zajmą się mfo4.
mfo4 już dawno jest zrobione
Czy jest możliwość sprawdzenia ile mięliśmy najwięcej punktów rankingowych (bo nie wiem ile jeszcze do pobicia rekordu)
Można zatrudnić murzyna do tej roboty.
Wyjaśni mi ktoś do czego służy "tablica zawiera", tablica nie zawiera" w skryptach --> porównaj wartości.
Żeby nie było przeszukałem forum oraz temat o robieniu skryptów.
Prawdopodobnie ma to jakiś związek z testami. Bo jestem prawie pewien, że do tej pory, operatory porównawcze kończyły się na podzielne/nie podzielne.
A teraz pytanie Kiedy będzie Update? W tym miesiącu? Czy w następnym?
Kiedy "to większe" coś będzie? Chyba, że mnie ominęłoCytat:
Napisał Tomi 27-04-2013, 20:57
Ja tam już w tej chwili radzę usuwać multikonta :>
Pytaniie. Jak zrobią update tylko i na 50 lv pokonuje banitów to zyska całkowity exp czy zmniejszony? Kolega się pyta, a ja nie wiem co mu odpowiedzieć.
Cały.
Ale nie ma po co zwlekać z biciem banitów. Odblokowuje się w ten sposób rydze, kapłana, a za banitów to expa marna ilość :D
No tak, zgadzam się z Antybristlerem. Ale warto przed wbiciem 50 lv ubić banitów nie? 17000 XP do przodu, a miałeś nie wiem z 1k expa do lvla. :) Taki sprytny sposób. Ale nie wątpie, żeby zadziałało. Kapłan oczywiście, silny boss i do tego trzeba mieć bardzo "dobre" eq z plusami.
Jak się wstawia licznik odwiedzin ? >.<
Kto zajmuje się teraz działem POMOC ?
Na chwilę obecną Redaktorzy. Jeśli z czasem stracą chęci i nie znajdą się ich następcy, wszystko wróci do stanu początkowego, tj. gracze będą tworzyć poradniki, ja je będę zatwierdzał i przenosił do odpowiednich działów.