Jutro ponownie specjalna edycja IŚ
Podgląd wydruku
Jutro ponownie specjalna edycja IŚ
Moglibyście wycofać te powroty bo to bez sensu.Typy się poddają w 5 minucie bo przegrywają i sobie wracają za niedługo tu wszystko za MF będzie.
rozumiem sens tego powrotu w czwartki w końcu są to edycje do testowania ale po co to w niedzielę ?
No właśnie zgadzam się z dorkiem
Właśnie! Na specjalnej edycji dziś powroty 3min, zamiast 10min
No ale moglibyście wycofać powroty w niedziele bo w niedziele to normalne igrzyska powinny być bo to nie specjalna edycja
Wycofajcie to całkowicie.
3 minuty to i tak nikt z tego nie skorzysta nie będzie kiedy. Mam wrażenie że pomysł z powrotem jest trzymany na siłę bo to pomysł MoPa, który ma całkowicie wolną rękę w tym co robi (co jest głupie, bo MoP często popełnia okropne błędy). Możecie teraz całkowicie to wycofać, to przynajmniej gracze będą zadowoleni.
Nie widać wpisów Dorka więc chyba wszystko w porzątku bo wygrali hah.
PRZECZEKANIE ZA MOCNE!
osobiście uważam że w końcu jest jakaś równa rywalizacja wygraliśmy ledwo co z drużyną magiciana walka bardzo wyrównana kto by pomyślał że wygraną da nam zamrożenie zobaczymy jak to w niedziele będzie bo dzisiaj bardzo mało osób było.
Prosze masz mój wpis o który tak bardzo prosiłeś
Bo po igrzyskach przegranych od razu widać jako pierwsze twoje wpisy i zażalenia dziś tak nie było :D
Że co?
Przeczekanie jest stanowczo za mocne. Podczas 25 minutowej walki, Dorek wykonał 1 atak w 1 turze, a następny atak w 122. W sumie wykonał 4 ataki, podczas walki, która trwała 147 tur. Ogólnie zadał o 6k mniej obrażeń od Vedrixa, Xeza czy Głosia. A hiter to oczywiście zadaje kilka razy więcej obrażeń od innych! To o czymś chyba świadczy.
A zauważ, że lnd pisało od razu po przegranych igrzyskach kilka razy z rzędu, a więc czemu jak oni wygrywali, to nie pisałeś, że kolejki są okej? ;)
Tak było 1 raz, a teraz porównaj to do lnd XDCytat:
Bo po igrzyskach przegranych od razu widać jako pierwsze twoje wpisy i zażalenia dziś tak nie było
@down
W lodówce was nie ma. Może już was zjadłem.
Ktoś tu ma obsesje na punkcie LND. Uważaj jak idziesz do kibla, albo jak zaglądasz do lodówki. Spodziewaj się nas tam. :cool:
Zmiany na iś nie ma tragedii, tylko mop to poddawanie w 5minut jest zbędne.
IŚ są normalnie(nadal edycja spec), ale prawdopodobnie ponowne wejście ma ustawienia niedzielne - koszt 5MF
https://mfo3.pl/r/bbe139b42
ale tu furia slaba, kompletnie nic nie robi, hiterzy po zmianach sa tacy slabi
Obniżyłem atak w bazie o 30%, a tym nie wystarcza... Zaraz powiesz, że jest źle, bo się wbijałem w kolejki, a miałem tylko 300 speeda.
Tutaj problemem jest moc ślepej furii. Jak już MoP przewidział... to nie ostatnie słowa hitera na IŚ. Hitero-speederzy mogą dalej grać i być jeszcze mocniejsi - dlatego trzeba znerfić furię, jak już proponowałem. Zmniejszyć mnożnik by nie była tak niszczycielska.
@edit
Wydropła mi Ślepa właśnie to jej nie nerfujcie.
Teraz to zrobią w kilka dni, nie dziękujcie.
Edycje czwartkowe będą znikać niedługo.
Jeżeli jednak jesteście za tym, aby zostały proszę by ktoś założył temat - zrobił ankiete i przy naprawdę dużej pozytywnej reakcji, edycje czwartkowe mogą zostać
Proponuję by była możliwość powracania na Igrzyska Śmierci. Najlepiej gdzieś tak do 20:05. Może tylko w edycje czwartkowe, wtedy będzie ok.
Jutro/w najbliższy czwartek dam raporty(y) dlaczego.
https://imgur.com/a/JLDD8 czemu mi pisze zwyciestwo jak jescze is nie zaczely się weszłem wcześniej.
Bo jeżeli na arenie jest 1 osoba, to ta magiczna karta myśli, że ona wygrała.
https://mfo3.pl/r/b38552623
Są już planowane jakieś zmiany z czekami ? jeśli nie to mam zamiar zakończyć chodzenie na ten event bo to parodia 0 walki tylko oczekiwanie 3 tur na zgony. Pozdrawiam.
można dać funkcje sabotażu na użycie czeka or umożliwić użycie czeka po upływie przykładowo 20 tur tak jak to ma normalizacja na kg or umożliwić użycie czeka na zasadzie działania wyroku.
Dali sobie skupy i mobilki więc nikt by tego nie ustał :) co do ślepej furii też się zgodzę nerf na ślepą furie i czek musi być.
A i nie mam wszystkiego rozdanego w atak patrzyłeś w moje statystyki że wiesz jakie mam ?
Kiedy zostaną naprawione ożywienia? Podobno były planowane zmiany w tym kierunku, ale żadnych zmian jak nie było, tak nie ma.
podsumować można tak, darujcie sobie już pisanie w tym temacie, mop i tak to olewa, już było tyle rzeczy proponowanych, z czego kilka na pewno było dobrymi rozwiązaniami, cieszmy się, że wgl były jakiekolwiek zmiany, choć mało znaczące, trzeba czekać do nordii i liczyć, że tam będzie wszystko lepiej zbilansowane
Mopek nie olewa, bo mu to pisze na PW i o tym wie. Ale on jest (mainem kleda, wtf) więc nie dość że nie odpisze to zapomni o tym bądź robi coś innego.
Czek powinien być na sabocie, to jest akurat super sprawa. Zapomniałam o takiej możliwości, dzięki temu można załatwić problem z tą zdolnością bez zmieniania jej.
Ożywienia działają dziwnie, ale lepiej niż ostatnio. Uzależnienie od szybkości "stawiającego" jeżeli wartość szybkości ożywianego jest mniejsza byłoby ok. Do tego jeśli osoba która ma następna turę ma więcej szybkości od stawianego + jakiś odsetek szybkości ożywiającego, to jego tura się nie zmieni.
Furia i być może przeczekanie dostaną niedługo zmiany.
Co do furii - prawdopodobnie będzie posiadała więcej gwiazdek, będą one zmieniały szansę na trafienie furii.
0mp -> 40% szans / 40mp -> 50% szans / 80mp -> 60% szans / 120mp -> 70% szans + być może dalej, ale wymagałoby to zablokowania w jakiś sposób użytku dla maga.
Co do obrażeń aktualnie w testach będzie wersja około 30-40% modyfikatora z 50%, tym mniejszego im więcej ma defa obrońca.
A kiedy zostaną przywrócone powroty? Były ograniczeniem dla sabotów.
https://mfo3.pl/r/bdc696cd0
niektórzy muszą się wyżywać, bo jest im bardzo trudno w życiu
Zasłużyli na psucie im rozrywki, bo sobie coś wymyśliłeś? Dokładnie tak karano czarownice w trzynastym wieku.Cytat:
Jakaś aluzja? Niektórzy sobie zasłużyli na sabot, a ty zasłużyłeś na zgłoszenie tego posta - już mi łatwiej XD.
Czyli jakby głosem większości na tak w ankiecie "czy chciałbyś, by usługi płatne były darmowe, a aktualizacje były co niedzielę?" to by została taka zmiana wprowadzona i już nigdy nie cofnięta?Cytat:
Dodatkowo głosem większości je wycofano, więc nie zostaną przywrócone już nigdy.