Uzależnisz szczęśliwy od obron, to uzależnij odbicie od szczęścia.Cytat:
Inna opcja, którą podesłano mi na PW to powiązanie mnożnika z obronami, podobnie jak to ma miejsce w odbiciu.
Jak ktoś napisał "jak już psuć to do końca".
Podgląd wydruku
Uzależnisz szczęśliwy od obron, to uzależnij odbicie od szczęścia.Cytat:
Inna opcja, którą podesłano mi na PW to powiązanie mnożnika z obronami, podobnie jak to ma miejsce w odbiciu.
Jak ktoś napisał "jak już psuć to do końca".
Usunąć obie zdolności i po problemie
Tego problemu nie rozwiążesz tak, aby pasowało wszystkim. Zobacz... 7 stron dyskusji i dalej to samo.
ziomeks, mi nie musisz tlumaczyc, tutauj potrzeba albo maksymalnego mnoznika, albo uzaleznienia od defow (na zasadzie nie sumy , jak w odbicu, tylko zaleznie od profezji przeciwko jakiej walczym - ten def)
Chce przypomniec ze w zalozeniach, szczeliwy mialbyc jako "krytyk na ządanie".
Krytyk na żądanie to jest krytyczny cios.Cytat:
Chce przypomniec ze w zalozeniach, szczeliwy mialbyc jako "krytyk na ządanie".
W założeniach szczęśliwy cios miał być używany przez graczy z dużą ilością szczęścia na graczy z małą ilością, aby taktykę magów sam atak mag + szybkość dało się przystopować, a więc szczęśliwy spełnia swoje założenia ;)
https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=69600&vtid=0
Da sie ubic luckera, ale trzeba miec pomysl jaja i szczescie ( mimo ze luckerem nie jestem) :D
Uśpić klątwą z trujacej chmurki poprawic bryza i przywalić z garudy aż się nogami nakryje na początku walki :)
Mi 1 zawsze wyjątkowo dobrze wchodzi 2 prawie wcale:) ... dlatego pisze że trzeba mieć szczęscia troche;p dzieki rozdze garu nie zaleznie czy lucker czy antyk kazdy przeciwnik jest do pokonania poza tym nie mial pomyslnosci w przeciwienstwie do mnie. szczescia mam nieco ponad 100 w najlepszym mozliwym układzie.
Ryzykowne ale lepszy rydz niz nic
Ice axe to nie jest lucker
to ide szukac LUCKERA chociaz przy moich 80-90 z eq kazdy woj nim jest ;p
* a nie sorki jestem luckerem jednak XD trzeba chyba normowac i trzymac zycie na przyzwoitym poziomie albo dodac pkt w luck bo wcale ten cios tak mocno nie bije chyba ze sie ktos zagapi i pozwoli na mobi pomyslnosc itd
Odbiciem trzeba mieć co odbić
Szczęśliwym nie trzeba mieć co uszczęśliwiać.