Wtedy będzie jakiś bonus typu reset statystyk, bo podwójnego dropa na pewno by nie dali ;>
Podgląd wydruku
Oooooooooo śśśieeeeeetny bonus, beka straszna
Martwicie się tym upkiem jakby naprawdę miał niedługo być :D
A co jeśli będzie jeszcze w tym miesiącu ?
To wtedy będziemy się martwić :)
W jakim języku jest pisane mfo?
Dobra nieważne, mam podane w zakładce autorzy
mfo jest pisane raczej w polskim języku jeżeli chodzi o fabułę :-) gra raczej pisana jest w Ruby :)
Nie, PHP.Cytat:
gra raczej pisana jest w ruby
Czy mi się coś wydaje czy coś jest nie tak z średnią MF'ów? cena ciągle maleje chodź bardzo dużo osób kupuje MF po zawyżonej cenie na dodatek ilość sprzedanych sztuk gwałtownie maleje.
to ze sa wystawiane w kosmicznych cenach nie znaczy ze je ludzie kupują:d te koło średniej znikają bardzo szybko. ja kupowałam umówione 50-100 mfów w 20 sek po wystawieniu, wiec może nawet nie wiesz że jest tyle w normalnej cenie:)
druga rzecz to srednia z ostatnich 2 miesięcy a od 2 tyg znów ludzie windują cenę:)
Gdzie expić z 26 lvl:D
Na potworkach.
2x lis
Wyciąg z aktualności:
4) Promocja na zakup punktów MF.
Wszystkie doładowania wykonane do niedzieli (15 lipca) do północy zostaną powiększone o 40%.
To do niedzieli czy 15 lipca?
Do końca niedzieli chybsza, do niedzieli wraz z niedzielą, a jeśli chodzi o niedziele to w niedziele nie wychodzi dzielenie
Juz poprawili :P szkoda... troche czasu na kupno by było ;) niedziela 15 lipca by wypadła w 2018 :D
Jak będzie potem wyrównywana szansa na kartę np jeśli podczas podwójnego zabito 30 bombów a karta jest co 200 czy te 30 bedzie sie liczyć za 45 czy wróci jakby nic się nie stało do 30/200?
To jest losowe, ubicie większej ilości bombów nie zwiększa szansy na kartę
Ktoś może ubić pierwszego bomba i mu wyleci karta, a ktoś inny zabije 400 i mu nie wyleci
"Ogólnogrowo" nie dla 1 osoby to wiadomo że losowy np jak z pedrakiem bidi czy ktoś liczył że już jest ok 10k i dropła... czarna przy 1 czaszce też wyliczyła że bedzie koło 200 ubitych jak jej dropła... w sensie czy spowoduje ze kolejna karta szybciej sie pojawi w grze a nastepnie wróci do normy czy już wróciło do normy i kto nie wydropił ten trąba
Ale ilość zabitych nie wpływa na loot. Było 0,005 na kartę. W trakcie bonusu wzrosło do 0,0075. I przez te 30 bombów miałaś takie prawdopodobieństwo wypadnięcia. Ilość zbitych "nie wlicza się".Cytat:
Jak będzie potem wyrównywana szansa na kartę np jeśli podczas podwójnego zabito 30 bombów a karta jest co 200 czy te 30 bedzie sie liczyć za 45 czy wróci jakby nic się nie stało do 30/200?
@edit
To nie są "obliczenia". Po prostu prawdopodobieństwo na czaszkę to 1/200, a na pędraka 1/10000, więc w teorii "po tylu zbitych powinien wypaść".Cytat:
"Ogólnogrowo" nie dla 1 osoby to wiadomo że losowy np jak z pedrakiem bidi czy ktoś liczył że już jest ok 10k i dropła... czarna przy 1 czaszce też wyliczyła że bedzie koło 200 ubitych jak jej dropła... w sensie czy spowoduje ze kolejna karta szybciej sie pojawi w grze
Czyli kto nie złapał karty ma pecha to szkoda :(
to że jest zabitych 200 czaszek czy 10k pędraków nie znaczy że dropnie karta
statystycznie powinna dropnąć ale życie pisze różne historie
jedyną receptą na dropnięcie karty jest bicie pędraków w miejscu gdzie jest największa szansa na drop przy niskim zużyciu energii i polowanie na eventyCytat:
Mój prezes je mięso, a ja kapustę – czyli statystycznie obaj jemy gołąbki.
prędzej czy później ktoś dropnie (random :D) - zależy to od farta
Będzie jakiś teaser devos ? Czy za wcześnie.
jak myslicie, ktora firma wykupila MFO ?
w koncu mamy lepsza gre, grafike, wiekszy potencjal, a jest celowo opozniane wprowadzanie wszystkiego i moglibysmy konkurowac z nie jedna gra na swiecie ?
Czy na 20 lvl'u dam rade Rapsowi?
Jak narazie przez te chybienia nie udawało mi się to
Wiem że będę posiadać Zatrutą Włócznie +2
Będe mieć również 2x gem def'a z 4 gwiadkami oraz 1 gem hp z 4 gwiazdkami
stalowy helm
luskowane buty +2
luskowy pierscien
i ta zbroje na 16 lvl - nie pamietam nazwy
dam rade?
Najlepiej idź spróbuj.Cytat:
Czy na 20 lvl'u dam rade Rapsowi?
Jak narazie przez te chybienia nie udawało mi się to
Wiem że będę posiadać Zatrutą Włócznie +2
Będe mieć również 2x gem def'a z 4 gwiadkami oraz 1 gem hp z 4 gwiazdkami
stalowy helm
luskowane buty +2
luskowy pierscien
i ta zbroje na 16 lvl - nie pamietam nazwy
dam rade?
PREZENTACJA?
CHCE DODAĆ 'CZŁEKA'
https://mf3.pl/static/parsed/graphic...4.png?50d784a9
TYLKO ŻEBY SIĘ 'RUSZAŁ' -działał jak animacja
BO PRZEZ ---ZBADAJ ELEMENT--- wyszukuje mego ludka i mam:
<div class="Animator animator-display" id="c258005096118" default_request="Animator/1" style="margin: 0px; overflow: hidden; background-image: url(https://mf3.pl/static/parsed/graphic...png?50d784a9); width: 32px; height: 48px; display: block; background-position: -64px -96px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"></div>
WIEM ZE NIE WSZYSTKIE OBROTY SKOPIOWAŁEM BO SĄ ZMIENNE
i jak go z tamtąd wyciągnąć JAKO ANIMACJA A NIE JAKO KILKA OBRAZÓW I WSTAWIC DO PREZY.
MAM NADZIEJE ŻE ZROZUMIALE NAPISAŁEM...
Z GÓRY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
PS.
PISZE DOŻYMI LITERAMI BO KLAWIATÓRA MI SIE PRZEGRZAŁA NA OBWODZIE Z 'CAPS LOCK' A INACZEJ LUTOWAC NIE MOGŁEM I CZASAMI PISZE MAŁYMI
TrochoN, po pierwsze to uważaj na ortografie, po drugie to napisz do gracza Misa Misa, bo widziałem, że w prezentacji drużyny swojego konta bankowego, ma własnie to o co Ci chodzi.
Ja nie po to pisze na forum zeby mnie znowu na nie kierowano
więc czekam na odpowiedz jak to zrobić
DOPISEK:
BO FORUM CHYBA PO TO JEST
Nie jestem jakimś specem, ale raczej się nie da zrobić w prezentacji (html) obracającego ludka za pomocą kilku obrazków.
Zapewne trzeba zrobić to ręcznie na komputerze, czyli animację (.gif) z 4 pozycji, którą dopiero wrzucisz na neta, a potem na MFO3.
co będzie wcześniej, update fabularny czy panel GM ?
nigdy nie będzie upa ;_;
żeby nie było spamu: co było pierwsze? garuda czy jajko?