Bastard według mnie w takim układzie lepszy, bo eq na 40 już daje dużo (dodatkowy slot w zbroi + dodatkowy slot na zdolność w broni). Myślę, że do 40 uzbierasz na obie te rzeczy, więc problem zniknie.
Podgląd wydruku
Wydaje mi się, że jednak co godzinę, ale nie o równej godzinie.Cytat:
hmm, wiem że medale pojawiają się o 0:02 lub 0:03, ale nie wiem co ile w dzień sie odświeżają, wydaje mi sie, że to krócej niż godzinę:]
Przerzuć się na Rękawice i kup Japonki.Cytat:
Chodzi o zbroję na Serafina
Mam obecnie katowski miecz/antymagii i pazurki szuczorołaka
Na nogach banickie buty ze względu na auto status (Serafin daje norme , wampiry też)
Zbroja szczurołaka
Pancerny hełm
Taką zbroję mam na 40 lvl który obecnie expie (jutro 38)
A lepiej kupić obie te rzeczy czy wymiana np. karta lwa lwa za japonki
Pytasz sie którą lepiej kupić, a potem śmiesz mówić "a nie lepiej kupić obie?" Oczywiście, że lepiej. Najlepiej to kupić całe eq.
hmm. chyba pyta czy lepiej kupić czy wymienić rzeczy.
Dziecic, sprawdz wartość karty na targu jak i przedmiotów na które chcesz wymienić i zobaczysz czy Ci się opłaca.
Japonki wg. średnich cen są warte 90tys a karta 75 , ale widziałem japonki za 75 na targu
a ja karte za 20k widziałamCytat:
Japonki wg. średnich cen są warte 90tys a karta 75 , ale widziałem japonki za 75 na targu
Kiedy będzie update ?
jutro lub do 3miesięcy i 20 dniCytat:
Kiedy będzie update ?
był wczoraj. Gapy.
Wierzcie Tomiemu.
Info o updacie znalazłem tu : https://blog.mfo.iswift.eu/2013/06/11/kiedy-update-2/
To jest strona Mapy'ego i to on jest tym "adminem".Cytat:
Ile trzeba mieć około szybkości na 3x nieumarły?
Pod koniec sierpnia (ponieważ pracę potrwają jak najdłużej, a że Tomi napisał, że za 5 miesięcy, to żeby potem nei zmagać się przez 2 lata z tym, że zrobił na samym końcu terminu, to zrobi miesiąc wcześniej czyli 4 miesiące od napisania tamtego postu, a więc pod koniec sierpnia. Genius)
P.S. 2500 post tematu, jestem legendą ;]
Co to ma do rzeczy?Cytat:
Na mymafii na 80 poziom wprowadzono miksturę leczącą 3200 HP, więc wątpię.
Prawdopodobnie na 65 będzie odnówka4, a więc:
Skoro odno1 leczy 800 HP i 140 MP (a wiec tak jak Miks życia lv2 i miks many lv2)
Odno2 - 1300 HP i 200 MP (tak jak miks życia 3 i miks many 3)
Odno3 - 2000 HP i 300 MP (tak jak miks zycia 4 i miks many 4), a więc prawdopodobnie bedzie tak jak mówi Musaraj, zostaną wprowadzone:
Mikstura Życia 5 - lecząca 3000 HP na 65 lvl
Mikstura Many 5 - lecząca 400 MP na 65 lvl
Mikstura Odnowienia 4 - lecząca 3000 HP i 400 MP na 65 lvl. W teorii ma to sens.
Co ty gadasz bidididid, a odno4 nie będzie na 70-75? a nawet 80?
razem z miksami
Napisałem, że teoria - tak mi się wydaje, moge sie mylić:
Miksy 1 - poziom 1
Miksy 2 - poziom 15
Miksy 3 - poziom 30
Miksy 4 - poziom 50
Miksy 5 - wychodziłoby, że poziom 70-75. Faktycznie, masz rację, ale i tak lepiej jakby nas Tomasz poinformował.
Tak czy siak, mysle, ze wartosci nie beda sie wiecej roznicy. Pozdro.
No nie wiem, dziwnie tak jakoś 3300-3500 hp mieć na 65 lvlu, chyba nie będzie nowych miksów
Czy reset rankingu za punkty mf, zeruje również rekordy?
nie resetuje rekordów
czy precyzja wpływa na celność eksplozji i zamrożenia spowolnienia itp ?
Na celność obrażeń z tych zdolności, tak.
Na celność statusu, nie.
Kiedy update ? Wiecie, pytam bo mogę, mam takie prawo.
bedzie coś na 10 k lajków?
A co będzie jeśli 10k lajków będzie tego samego dnia co update aalbo dzień dwa po ? Obiecane coś było.
Oczekiwany bonus za 8k like'ów właśnie trafił do gry. Przez najbliższe 24 godziny drop z potworów będzie podwojony. Dotyczy to złota, AP, doświadczenia oraz częstotliwości wypadania przedmiotów z mini-bossów.
Nie zapomnieliśmy też o graczach, którzy oczekiwali darmowego resetu statystyk - w końcu mamy okres świąteczny :)
Darmowy reset jest jednorazowy i musi zostać wykorzystany do 1 stycznia włącznie.
PS. Kolejny bonus przewidziany jest po osiągnięciu 10k like'ów.
ta, wiem co tam napisane. a up jest już prawie zrobiony:d