Dlaczego kiedyś na chromie gdy w walce manualnej kliknęliśmy Aktywuj Auto Walkę to było te zapytanie i "nie pytaj ponownie", a teraz tego nie ma? jest to trochę uciążliwe zbijać 600 energii na Harpiach 3x.
Podgląd wydruku
Dlaczego kiedyś na chromie gdy w walce manualnej kliknęliśmy Aktywuj Auto Walkę to było te zapytanie i "nie pytaj ponownie", a teraz tego nie ma? jest to trochę uciążliwe zbijać 600 energii na Harpiach 3x.
Po prostu po wciśnięciu Aktywuj auto-walkę wciśnij z 3 razy enter...
I to nie jest zależne od gry.
Filmik przedstawiający jak to działa.
https://youtu.be/ubsJkRgTnQU
Czy jak będę bił harpie to nadal mam szanse na Diabelskiego Pomiota?
A jeżeli go zdobędę to czy jak nie będę mieć eny (ale go pokonam) to czy mi dropnie ten pierścień (chodzi o zadanie "Zakapturzony szuka potężnego artefaktu")
No to chyba oczywiste.Cytat:
Czy jak będę bił harpie to nadal mam szanse na Diabelskiego Pomiota?
Nie jestem pewny, ale nie.Cytat:
A jeżeli go zdobędę to czy jak nie będę mieć eny (ale go pokonam) to czy mi dropnie ten pierścień (chodzi o zadanie "Zakapturzony szuka potężnego artefaktu")
Jak nie masz energii to niego nie spotkasz.
Co stoi na przeszkodzie aby opcja dołącz jako widownia przy walkach z Amaterasu zastosować do jakiejkolwiek innej walki?
Obecnie system jest tak zrobiony, że można zezwalać na widownię dla danej mapy lub danego zdarzenia. Przykłady: Amaterasu jest zdarzeniem, mapą są Igrzyska Śmierci lub KG.Cytat:
Co stoi na przeszkodzie aby opcja dołącz jako widownia przy walkach z Amaterasu zastosować do jakiejkolwiek innej walki?
Łapanie potworków nie jest zdarzeniem (ani mapą xd).
Można ustawić widownię np. dla walk w mieście - wtedy będzie można oglądać wszystkie walki odbywające się na mapce miasta. Na siłę można do wszystkich walk ustawiając widownię dla każdej mapki z osobna, tylko po co? Dużo klikania.
W dodatku w obecnej formie jest to szkodliwe dla walk pvp, trzeba wpierw zablokować wyświetlanie many.
Jest jakiś ograniczenie lv u czeladnika?
Nie.
Ale musisz się dostać do Urkaden, czyli pokonać Banitów.
To z banitami to był sarcasm...
Czy w walce może z nas wypaść karta potwora?