Róźdżka Iluzji powinna dzialać na przeczekanie ? w sensie jak ktoś daje sobie czeka my uderzymy to kopiujemy wszystkie 3 statusy ?
https://mfo3.pl/r/bf8454a99
20 coś tura
Podgląd wydruku
Róźdżka Iluzji powinna dzialać na przeczekanie ? w sensie jak ktoś daje sobie czeka my uderzymy to kopiujemy wszystkie 3 statusy ?
https://mfo3.pl/r/bf8454a99
20 coś tura
Nietykalność jest statusem pozytywnym. Posiadacz jest nietykalny, ale kopie można zrobić ;)
Kowal, który też sprzedaje uzbrojenie mówi, że specjalne bronie można kupić za cenę 200-550 żetonów, a najdroższa kosztuje 500.
Zdolność Kruszące Grzmotnięcie ma spację na końcu nazwy.
Gdy przeciwnik wojownik ma barierę magiczną, a my mamy różdżkę iluzji i też barierę magiczną, to po ataku nie dostaniemy bariery.
Dałoby się zrobić jakieś przypomnienie, np. taki czerwony pasek jak był o depo, bo znowu przegapiłem:P
- - - - - - - - - -
W sumie od czego jest przypomnienie w telefonie.
https://mfo3.pl/r/b9d42c37a
ktos kto rozwalil na hita pewnie tez byl ja az 2 tur potrzebowalem.
Czołem.
Po co jest teoretyczna "możliwość ulepszenia gemów" skoro trzeba mieć do tego minerały, których nie dostajemy ;) ?
Dostałem 18 osłon i 2 magiczne
no to tylko sie cieszyc :) akurat 9 rund i masz 9 wojow :D
Wszedłem na kg, wylogowałem się nim wybrałem atrybuty.
Nie zdążyłem na 19, kiedy zalogowałem się wyzerowało i zaakceptowałem powrót do miasta wyzerowało moje atrybuty.
poprawka nie z tej postaci nagrode chcialem odebrac
Na pewno przyszedłeś główną postacią?
Bo wydaje mi się, że to jest z Lange a ty stoisz w Devos ;]
Za wygranie cyklu KG (oficjalnego) nie ma żadnego Pucharu ??
Pytanko do mopa, kiedy będzie znerfiony ten silny cios ?
40 żetonów za 13 miejsce... serio ? Na samo ulepszanie wywaliłem z 200k.
Nie rozumiem, czemu uważasz, że limit użyć zniszczylby tę zdolność. W chwili obecnej chyba nie istnieje inna zdolność, która takiego limitu nie posiada, to po pierwsze. Po drugie silny cios łączy w sobie dwie najlepsze (z punktu widzenia wojownika) cechy, czyli stuprocentową skuteczność trafienia i zwiększone obrażenia. Nie trzba oczywiście ograniczać ilości użyć do 3. Czysty cios, cios włóczni itp. mają 8-10 użyć i to byłaby rozsądna ilość. Ewentualnie wrócić do pomysłu MoPa, czyli koszt mp 5/10/15 itp., opcjonalnie zmniejszyć to do 4/8/12 wg preferencji.
Tym całym Hp atakiem,mp atakiem itp chybić również możesz,a silnym ciosem już nie ;)
Przy ataku Elite Knight czy Asasynka nie ustoisz 2 tur bez osłony mając nawek 3k HP.
- - - - - - - - - -
Proponuję dodać perłowe dodatki do sklepu, za jakąś niższą cenę ponieważ jest to przed 65 lvl.
Po co na KG zdolność pewny cios, skoro istnieje Silny cios, który kosztuje raptem 3 mp więcej, nie ma limitu i ma większe obrażenia :) Tak można w nieskończoność :)
A ja mam propozycję może taką, silny cios za 15mp jak teraz i można go użyć tyle ile razy użyję się zwykłego ataku :)
Przykład: 10 razy uderzam atakiem, 10 razy mogę Silnym Ciosem, bo w obecnej sytuacji u niektórych wygląda to tak, że uderzą raz, czasem 2 razy lub w ogóle z ataku i ciągle biją Silnym Ciosem.
- - - - - - - - - -
Jak chcecie możecie osłabiać byle razem z Silnym Ciosem :)
Na kg dostałem 901 żetonów to chyba lekka przesada. Nie lepiej by było ustalić jakiś limit np: od 995 do 1500 żetonów ? Szanse były by bardziej wyrównane.
Mam jeszcze pytanie. Poco woda święcona na KG? Jak chyba nie ma takiej zdolności która by nadała status zombie ?
Proponuje, by do momentu NIE wyjęcia broni ze skrzyni mieć możliwość ustawienia atrów. Po raz kolejny pomylilem się i ustawilem nie te atry co chcialem i kula zniknela cука Блять
Od czego zależy kto ma pierwszą turę w walce?
Miałem na start po 20 potków many każdego rodzaju.
SPALIŁEM WSZYSTKIE DO 7 RUNDY.
Ktoś jeszcze ma taki problem z maną? xd
Dlaczego zamyka się wejście o 21, skoro walki zazwyczaj trwają do min. 21:30?Cytat:
Mistrz Areny
Bilety na widownię są sprzedawane w dniu odbywania się Króla Góry w godzinach: 18:00:00-21:00:00. Na widownię wpuszczane są osoby o minimum 20 poziomie.