Napisał
Lady Karen
Zmiany były testowane, nie przewidzieliście lagów.(swoją drogą naprawdę nie spodziewaliście się tego?) A były niezłe - patrzyłam na finałową walkę - nad Bloodem pojawił się mieczyk, a Kampaj jeszcze radośnie hasał po arenie.
Moja propozycja jest taka: Za nieatakowanie w ciągu 2 min wrzucenie do losowej walki, losowej strony. sytuacja może powtórzyć się 3 krotnie, za 4 razem goni to oko śmierci.
Kontynuując temat tych zawiech: skrócenie czasu na ruch do 15s, jest tworzeniem auto bójek lub omyłkowego klikania (zacięcie na innej pozycji)
po drugie: kompletne wyłączenie dymków na widowni. niech sobie piszą na czacie głównym, ale spam z jednym nickiem gracza jest denerwujący i zasłania pół mapy.
Kolejne: rozumiem - igrzyska śmierci, ale 4 na 1 nie powinno występować, przecież nie zależy nikomu na tym by w 20 min wszystko zakończyć. powinno być ograniczenie maksymalnej przewagi jednego gracza.
Pytanie: widziałam że wypadają przedmioty, czy uzbrojenie też może wypaść? Słyszałam o przypadkach wypadania uzbrojenia założonego podczas poprzednich igrzysk, mnie nie spotkało, nie widziałam raportów, więc może ktoś potwierdzi, czy tak faktycznie było. (i czy tak nadal jest?)
Co z losowością dochodzenia do walki? pojawiały się takie propozycje, zostały zaakceptowane?
z plusów: nie działało grupowanie się, a bez kładek dużo czytelniej.