aż się łezka w oku kręci
Podgląd wydruku
Racja i tak za surowo zostali ukarani Rudas i Jeahok dodatkowo przez to artefakt stracili
Fajnie by było jakby właśnie każdy zaczynał bez itemów, jak tu ktoś wspomniał, a z pokonanego wroga leciało jebo całe eq (wtedy gracze by nie przedłużali, tylko chcieliby stoczyć jak najwięcej walk, aby zdobyć coraz więcej eq, dającego przewagę, więc ten kto stoczy dużo walk, jest w lepszej pozycji niż ten co przedłuża walki)
To pomysł , na całkiem inny ( jak dla mnie b.fajny ) event. Można to połączyć z coś typu androidowe alchemy. Zdibyasz surowce i łącyzsz je w bronie eq itp. Jednak , jak juz mówiłem, to "temat na inny temat" ;dCytat:
Fajnie by było jakby właśnie każdy zaczynał bez itemów, jak tu ktoś wspomniał, a z pokonanego wroga leciało jebo całe eq (wtedy gracze by nie przedłużali, tylko chcieliby stoczyć jak najwięcej walk, aby zdobyć coraz więcej eq, dającego przewagę, więc ten kto stoczy dużo walk, jest w lepszej pozycji niż ten co przedłuża walki)
wiadomo już o jakimś bliższym terminie igrzysk?
Wiadomo czy będą w ten weekend igrzyska jeśli tak to , w który dzień bo bym coś zaplanowała jak nie będzie
Obecnie grzebiemy nieco przy mfo2, więc igrzyska najwcześniej w przyszłym tygodniu.
To dobrze
To dobrze że dobrze
Myslalem ze mfo2 to zakonczony projekt, ze juz nic nie zrobicie :D
Jest końcówka przyszłego tygodnia tzn. że w ten weekend będą już igrzyska?
Mam nadzieje, że jednak zdążą, wgl to mówili, że może 14 X :D
Z tymi pytaniami o termin zawsze tak się kończy ;)
Nie, nie zdążymy na jutro, nawet gdybyśmy zdążyli rzutem na taśmę to nie ma żadnego powodu, aby wprowadzać to w ostatniej chwili. Na spokojnie poinformujemy o terminie z 2-3 dniowym wyprzedzeniem, po przetestowaniu czy wszystko działa poprawnie.