Za mniej niż 4,5 miesiąca.
Podgląd wydruku
Za mniej niż 4,5 miesiąca.
Za osiągnięcia jednorazowo, jednak najwięcej dostaje się za walki pvp.
tyle ostatnio powstaje w tej grze różnych loterii organizowanych przez graczy, że mam pytanie:
czy organizowanie loterii w grze jest dozwolone??
Nie jest zakazane. Administracja nie odpowiada za ew. poniesione koszty i oszustwa, a dając komuś kasę sam bierzesz za nią odpowiedzialność.
wie ktoś jak wstawić spoiler do prezki w grze?
takie coś
1. Jakie zaklęcia jest najlepsze na maga ?
2. Mag czy Woj
4. Co na woja Krótki miecz +1 czy Siekiera
5. Jakie gemy mi się najbardziej przydadzą na woja ? mam : Obrona Plus (+++) HP plus (++++) Atak plus (++) Mp plus (+++) Obrona magiczna plus (+++) ( w zbroji mam tylko na 3 gemy )
4. Czy jeśli walczę z Mini Bosem Wraz z 40 lvl'em obniża mi lot ? a jeśli bym walił z trzema 20 lvl'ami to by coś zmieniło
5. Do ilu mini bosów ma dostęp na 17 lvl'u
Wiem że trochę dużo :p
1. zależy jakie masz ty i przeciwnik atry
użyj mózgu - jakby jedno było najlepsze to po co by resztę było robić?
2. jw użyj mózgu - jakby jedno było najlepsze to po co by resztę było robić?
3. zależy przeciwko komu ale najbardziej uniwersalny jest atak i speed
4. im mniej osób walczy tym lepiej
5. smok, tygrys, goblin
https://wiki.phpbb3.pl/wiki/BBCode:Spoiler
Kod html:<div style="margin:20px; margin-top:5px">
<div class="quotetitle">
<b>Spoiler:</b>
<input type="button" value="Pokaż" style="width:45px;font-size:10px;margin:0px;padding:0px;" onclick="
if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display!= '')
{
this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = '';
this.innerText = '';
this.value = 'Ukryj';
}
else
{
this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display = 'none';
this.innerText = '';
this.value = 'Pokaż';
}
" />
</div>
<div class="quotecontent" style="display: none;">{TEXT}</div>
</div>
ten spoiler się nie otwiera
ciągle jest "pokaż"
1. Czy moge usunac jakos stare konto, jezeli zapomnialem kodu bezpieczenstwa i nie dawalem e-maila?
2. Czy moge napisac w prezentacji, ze mam do sprzedania 10 punktow mf?
Wiecie jak ułożyć warunek żeby moja postać czekneła potwora z największym Max Hp a biła tylko tego co ma mniejsze HP?:confused:
Nie da się, było gdzieś na forum.
Jest jakiś poradnik jak zrobić skrypt zaawansowany ? jeśli tak to proszę o link bo nie znalazłem
Skąd można zdobyć Drenaż
Z minibossa Smrok Mroku.
W jaki sposób ustawić avatara na forum?
Proszę o odpowiedz.
musisz posiadać 10 punktów reputacji aby móc ustawić avatar.
A jak zdobywa się punkty reputacji?
Z góry dzieki :)
10 osób musi pozytywnie ocenić Twój post, zakładając, że nikt Ci nie da minusa. Klika się gwiazdkę i daje się pozytywny punkt.
Skąd mogę zdobyć normalizacje?
https://oi40.tinypic.com/bdmyk3.jpg Dlaczego nie mogę wystawic punktów mf na aukcję? Może dlatego, że wylosowałem je w loterii fantowej?
Sprzedać możesz tylko te MF, które doładowałeś płatnościami... Czyli tych nie możesz... Masz pod spodem limit: 0 <- tyle Tw wynosi... Gdy kupisz 10MF będzie tam widniało 10... ;]
Doładowując: Dzwoniąc przez telefon pkt. MF masz x2(za 1 razem), np. Kupisz 33MF(dostałeś 66), ale sprzedać możesz tylko 33.. ;]
Edit: Czarnulka oczywiście szybsza! xD
Od jakiej wartości reputacji mogę:
-Ustawić podpis na forum?
-Oceniać negatywnie wypowiedzi innych graczy?
i wiele innych? - czy znajdę gdzieś od jakiej wartości reputacji co mogę robić...? Lub jeśli ktoś mógłby wypisać chociaż kilka z nich to będę wdzięczny i nagrodzę tą oto Reputacją! :D
50 reputówCytat:
-Ustawić podpis na forum?
10 reputówCytat:
-Oceniać negatywnie wypowiedzi innych graczy?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?2026-ReputacjaCytat:
i wiele innych? - czy znajdę gdzieś od jakiej wartości reputacji co mogę robić...? Lub jeśli ktoś mógłby wypisać chociaż kilka z nich to będę wdzięczny i nagrodzę tą oto Reputacją!
Jak odblokować jakiś strój? :(
Po prawej stornie na górze w panelach, masz ikonkę swojej postacji(swój strój), Aby odblokować jakiś inny klikasz zmień i wybierasz strój, jeśli chcesz zmienić na inny (płatny) strój, najpierw musisz mieć na koncie odpowiednią ilość MF, odblokować stój i potem możesz zmieniać na ten strój na wszystkich twoich postaciach na koncie! :D
Edit:
Dzięki za odpowiedź! :D właśnie tego szukałem - dodałem Ci reputacje oczywiście! - Pozdrawiam :P
Panel gracza -> Usługi -> i tu znajdź zakładkę z odblokowaniem stroju. Dostępne są za 10, 20, 30, 60, 100 MF.
Masz tu opisane: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...307#post141307
Co to są bójki...? Przepraszam, że nie szukałem wyszukiwarką, ale pisze z telefonu i nie dam rady zobacyć
jak ktoś odpowie to poczestuje reputą!!