Nikt się nie wypowie, więc powiem że było źle tylko 50 zetonow czepek garudy+0 i tam 5 miksów speeda. Tylko to z siedmiu prezentów. :(
Podgląd wydruku
Nikt się nie wypowie, więc powiem że było źle tylko 50 zetonow czepek garudy+0 i tam 5 miksów speeda. Tylko to z siedmiu prezentów. :(
ktoś na to jeszcze chodzi?
Ktoś w to jeszcze gra?
Może Jacek.
Kolejne zajebiste igrzyska xd
(przed następnymi przywiązujemy Mystogana do Drzewa Urkade)
Ciekawostka:
Hahahahahahaha
Byłam i już nie chodzę od jakiegoś roku z hakiem.
Dalej uważam że jest to bez sensu. Szczególnie bezsensu było w czasie kiedy pisałam ten post... gdy były podziały areny. I trzeba było kogoś ubić by móc chodzić po całej arenie.
+ Cudownie silna furia która potrafiła zabić w parę tur silny team.
Dalej uważam że tvt na 40 lev to było coś pięknego, gdy nie było limitów potek, ożywek itp.
Nowi nie znają. Gratuluje odkopu ;) Jeszcze nawet nie grałaś/eś gdy pisałam ten post więc nie znasz tamtych realiów do których się odnosiłam :P
Z resztą gracze z 40 sami piszą że chcą osobnych igrzysk. Bo takie z 50 lev nie mają sensu.
Tak naprawdę to, że igrzyska są od 40lvla to tak naprawdę jakiś żart.
Biegające 40stki albo zostają zabijane w ciągu paru sekund, albo ewentualnie pchają się do walk 50lvli, co daje przeciwnej stronie niemal pewność wygranej. ;p
Więc biorąc pod uwagę powyższe, albo powinny powstać osobne IŚ dla niższych poziomów, albo po prostu te, co są teraz, ograniczyć dla 50+. Chociaż pierwszy pomysł mnie i reszcie graczy under 50 pewnie bardziej się podoba xd
Pozdrawiam.
Już dawno pisałem, że obecnie igrzyska to zwykła paraolimpiada. Wyjaśniałem dlaczego.
Ja osobiście bym zostawił igrzyska jako ten eilitarny event dla MAX_LV.
Bo tu po każdym nowym przedziale, gracze by narzekali, że chcą kolejny. A póki jest jeden przedział istnieje prestiż tej imprezy i coś co sprawia, że gracze chcą jeszcze bardziej wbijać max_lv, by na własnej skórze przekonać się jak one bywają brutalne.
A jak odblokują Devos to będziecie narzekać, że 50 lvl biegają i się włączają do 65 lvl, psując walkę...
A tak przy okazji, to dlaczego widownia jest przeznaczona tylko dla 20+? Zawsze mnie to zastanawiało, to jakiegoś rodzaju motywacja żeby low lvle szybko wbijały wyższe? Czy po prostu chodzi o ilość osób, jakie by się wtedy zgromadziły na IŚ i każdy padłby od lagów?
Chodziło o minimalizację lagów.