Jakie jest prawdopodobieństwo na recepturę z Rendelsa? Bo już kilka walk mam z nim za sobą (ok 50) i jestem ciekaw ile to mnie walk jeszcze może czekać.
Podgląd wydruku
Jakie jest prawdopodobieństwo na recepturę z Rendelsa? Bo już kilka walk mam z nim za sobą (ok 50) i jestem ciekaw ile to mnie walk jeszcze może czekać.
Chyba 0,5%
To czemu u mnie nie użył? Przegrałem przez to walkę, bp byłem przekonany, że użyje. (Najwcześniejszy raport z rapsem w ulubionych.)
Czy na święta będzie jakiś bonus do zakupionego MF? Bo mam zamiar kupić 150 MF i nwm czy czekać
- - - - - - - - - -
Ile zajmie mi wbicie 67lvl jeśli expie na Harpiach 3x,które dają 76 Expa? Mam 50% lvl'a i brakuje mi 506415
50 dni odnawiania energii
Ile expa potrzeba na lvl 66 ?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?25567-Tabela-EXP
14 987 242
948 220 od 65lvl
Kiedy Nordia?
Prawdopodobnie tak. Ostatnio był.
Gdzie będzie ten nowy miniboss Rendels? Na jakie lv przeznaczony?
Czy istnieje jakiś niezawodny skrypt na Harpie 3x czyli tym samym na Pomiota? (niezawodny czyli,że mam 90% lub więcej na wygraną)
Spaliłem 400 eny i tylko jeden bomb, dlaczego tylko jeden? Nie wyjeżdżajcie mi tu z przypadkiem, prawdopodobieństwem, statystyką. Nie może to działać w drugą stronę? 400 eny i 6-7 bombów? szczególnie irytujące jest to że jest to mój ostatni exp, bo chce pokonać bossy z areny na 65 (przynajmniej spróbować), a juz prawie wbity mam next lv.