minek ma diablika a syrene ktos ma albo miał bo kiedyś z 2 tygtemu widziałam tylko za cholere nie chciał selnąć :D
Podgląd wydruku
minek ma diablika a syrene ktos ma albo miał bo kiedyś z 2 tygtemu widziałam tylko za cholere nie chciał selnąć :D
TomiCytat:
1. ile jest % szansy na pędraka ?
2. czy jak sie bije 2x elf prawdopodobienstwo na pędraka sie podwaja czy nie ?
02.04.2013 17:38:19
15% przy 2xelf, przy jednym jest połowa mniej, a więc 7,5%, przy trzech 22,5.
No to przepraszam w takim razie :D nie odczułem różnicy bijąc 2 i 1 :D. Tak czy siak - nadal lepiej bić po 1:D.
A co do kart - na targu zostały sprzedane 2 plazmy - jedna za 110k, a druga za 190k, żaaaal :D.
a ja wiem kto je ma obie :D
tylko nie chcą selnąc :D
minek jej nie kupił :DCytat:
Nie kupiłem wróżki na targu.
To jak? Jest jedna sprzedana na targu za 1mln, a tylko Ty ją masz
i ja widziałam z 3 wróżki już :D
Nie wiem czy moge powiedzieć kto ją kopił ale nie on :)
po jakim czasie raporty znikają ?
Wyjaśni mi ktoś do czego dokładnie służą gemy? Jestem nowicjuszem... :)
Masz napisane w każdym gemie.
W tym przypadku zwiększa twój atak mag. o 5%.
Dziękuję bardzo. Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące zmian powiedzmy technicznych. Chcę ustawić avatar, ale nie mogę odznaczyć opcji "nie używaj avatara". Może wie ktoś jak to odznaczyć/ustawić?
Możesz mieć avatar dopiero jak będziesz mieć 10 pkt reputacji
Ok, dziękuję. Dopiero ogarniam forum i szczerze mówiąc nie wiedziałam, że to ma coś wspólnego z pkt reputacji. W każdym razie jestem wdzięczny za szybką odpowiedź :-)
Zastanów się, kim chcesz być w przyszłości.
Pytanko : jak mały musi być ukryty bonus, żeby z żetonów doszło ledwo 1,652... % ? (1 punktas na 50lvlu)
No bez kitu. Aż tak słabo się rozłożyć?
Czy ktoś miał takiego niefarta już?
@e: a no w sumie uniki i celność wszystko mogą zepsuć jak są w jednym itemku.
chodzi co o ten 5% bonus przy łączeniu?
gdy ktoś ma pecha to nawet dobry ukryty bonus mu nie pomoże
miałam raz tak w butach z jeziora że wszedł tylko 1pkt
ale miałam też bon 3pkt + 1pkt w mp + 1pkt w hp
Więc pytamCytat:
23:32
Pirrat
jak mozesz zapytaj na forum w jaki sposob sa nabijane atry podczas walk - czy obrazenia sie licz, ilosc ciosow czy jakis inny czynnik
Gdy mamy niecałe hp i zaatakujemy minibossa, w walce mamy full hp. Czy przez to leczenie znikają nam poty życia?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?7316-Zasady-walkCytat:
Gdy mamy niecałe hp i zaatakujemy minibossa, w walce mamy full hp. Czy przez to leczenie znikają nam poty życia?
Cytat:
We wszystkich typach walk oprócz walk ze zwykłymi potworami postać zaczyna walkę w pełni wyleczona (nie dotyczy dołączania do już trwającej walki).
Jak się atakuje drużyny ?
Nie można zaatakować drużyny, chyba że są w grupie. Możesz wypowiedzieć drużynie pojedynek kilkając prawym klawiszem myszki na jednego członka ekipy. Pod warunkiem że członkowie twojej drużyny i przeciwnika są w widocznym dla Ciebie miejscu.
Czy jeśli mam atrybut ognia na 25 wytrenowany i założę sobie ileś tam gemów ogień plus, to można wtedy mieć atrybut ognia na np. 30 ???
nie można, max wartość to 25%
Czy osoba z rozdwojeniem jaźni może mieć multikonto ?
czy na 25 lvl-u opłaca mi się kupienie Amuletu Kajana?
Bo jeśli za 2-3 lvl wejdzie jakiś nowy, lepszy dodatek to tylko wyrzucę kasę w błoto bo i tak nie będę tego Amuletu używać?
nie opłaca sie
jest wiele lepszych dodatków na 20-30lvl
Teoretycznie na 30 dochodzą lepsze, ale Amulet jest dobry do expienia, jeżeli nie masz nic innego z auto regeneracją (Banickie Buty, Goblinowy Miecz np.) to zostaw go.
Czy bany są dawane za nicki, które są nieodpowiednie? np. "Chujojebca" poziom 45. Skoro Dobił do 45, to albo to nie jest zabronione, albo nikt go długo nie zauważył. To jak z tym jest?
Ona, no tak wszystkie są oprócz czaszki i pędraka, ale zrozumiałem, że odpowiedziałeś, że widziałeś już wszystkie wraz z pędrakiem i czaszką.
pędraka widziałam u kogoś
tylko jeszcze czaszki nie widziałam
aż 400k?Cytat:
pędraka widziałam u kogoś ale chciał aż 400k więc się nie opłacało kupić
Ja przetraciłem koło 5-6k eny. Pozdro :D.
Ja więcej na syrenach i nadal nic.Cytat:
Ja przetraciłem koło 5-6k eny.