Ja kiedyś miałem takiego śmiesznego :) Najpierw pomagam mu ze smokiem mroku później "Daj kase albo ban konta" oczywiście nie uwierzyłem. Ale była beka :)
Podgląd wydruku
Ja kiedyś miałem takiego śmiesznego :) Najpierw pomagam mu ze smokiem mroku później "Daj kase albo ban konta" oczywiście nie uwierzyłem. Ale była beka :)
Witam,chciałbym zgłosić włamanie na moje konto i kradzież wszystkich moich pieniędzy i rzeczy.Nick poszukiwanego gracza:czarekasd kwota pieniędzy to 30.000 + cały ekwipunek i gemy mam nadzieje że gracz jak najszybciej zostanie ukarany.Pozdrawiam...
a skąd ta pewność że to ten koleś, skoro to był włam?
witam admin pomóż mi frendforewer mie okrad
Podpisuje się pod kolegą wyżej gracz o nicku frendforewer też mnie oszukał :D
Wiem że potrzebujecie dowody itp. ja niestety nie mam, "hibernacja" kompa no i nie zapisałem :D Myślisz że bym tracił czas na to by kłamać? I walczyć o bana. On jest szumowiną, która jak bym dorwał dał na pożarcie psom i bym się jeszcze delektował jego krzykami -.- XD Moim zdaniem jak piszę, więcej osób nie trzeba dowód, myślisz że się z nim zgrałem żeby on dostał bana? nie, pierwszy raz go widzę, po za tym nie koleguję się z dziećmi ;)
looooooool. frendforever to 2 postać damianac, jest na liście oszustów. Nauczcie sie wreszcie myśleć.
@down
może po prostu zajrzeć w sygnę VD zanim zacznie się niepewne interesy robić z obcą osobą? potem spojrzeć w statystyki, zjechać na sam dół i sprawdzić inne postacie użyszkodnika.
btw. ten koleś to do mnie? mój nick nie wskazuje ze jestem transwestytą.
A skąd miałem wiedzieć koleś??? -.- Ale dzieki za info, no i teraz należy mu się ban w 100%!!!
DamianC już raz dostał bana. Jak wrócił i dalej robi to samo to teraz nie należy się ban o wiele dłuższy (albo po prostu usunięcie konta)
Wiesz co to jest "przebieg sytuacji"? Jak nie masz nic na poparcie swoich słów to przynajmniej mógłbyś pofatygować się i opisać sytuację jaka Cie dotknęła.
Twierdzenie, że gracz "frendforewer też mnie oszukał" nie wiele mówi ...
Czekam na taką chwilę kiedy VaanDee zostanie przez kogoś oszukany, okradziony :D
Chciałbym zobaczyć jego postawę w takiej sytuacji :)
Sry za spam :)
No dobra, dałem mu 250k, powiedział że zrobi reloga i mi da Hełm to gnój mnie zablokował i tyle po nim widziałem, to tyle xD Pewnie się spytacie dlaczego zaufałem? Otóż to z jednej jedynej przyczyny, nie trafiłem na żadnego gracza, który by mnie oszukał, spotkałem same uczciwe osoby, więc nie przepuszczałem że teraz będzie pech, więc mu zaufałem, po za tym mówił jaki on to jest że nie oszuka itp. :P A mi bardzo zależało na tym Hełmie, więc mogłem popełnić parę błędów.
HANDLUJ TYLKO Z RĘKI DO RĘKI. Tyle się o tym trąbi, a naiwniaki wszędzie.
Pirrat, dlaczego ma być?:D
To będziesz długo czekać, w nieskończoność. Mnie nikt nie oszuka bo jestem nad wyraz ostrożny.
Wszystkich graczy, traktuje jako potencjalnych oszustów i nie daje sposobności nikomu do takiego zdarzenia.
Co prawda mam tu parę zaufanych osób, którym mogę coś pożyczyć, dać do przekazania itd, ale są to osoby
które znam od lat lub posiadają taką pozycje w grze / na forum której nie zaryzykowałyby nadwyrężyć.
To tyle jeśli chodzi o spam / offtop w tym temacie.