Co się stanie, gdy poczeka się do momentu śmierci kheera przez status trzymania bariery? Jak się tak da...
Nadal trzeba by było bić zjawy?
Podgląd wydruku
Co się stanie, gdy poczeka się do momentu śmierci kheera przez status trzymania bariery? Jak się tak da...
Nadal trzeba by było bić zjawy?
Ekhm... Nie ma żadnej grupy koridora. Była kiedyś, ale zupełnie niezwiązana z testami. Bardziej taka "prywatna", mocno "prywatna", 2 osoby, wyszła jednorazowa akcja.Cytat:
grupkę koridora (fabuła)
Każdy z nich może zapraszać osoby do swoich grup wedle uznania. Ale bez znajomości to tam nie wejdziesz (nawet jak odwalasz kawał dobrej roboty (PS: czego nie robisz -_-) to ni masz szans). Najlepiej po prostu zaznajomić się z osobami pociągającymi za sznurki i czekać, i czekać, i czekać ^_^
Uprzedzając kolejne pytania nie znam aktualnego podziału testerów, chociaż coś tam kojarzę - soshy, głoś i ekipa wesołych krasnali podlegają koridorowi, a t... rumpel, soady i piraty mopowi (ach i esq -_-).
Nie jestem odpowiedzialny za żadnych testerów na jakiejkolwiek płaszczyźnie i również w żadnym stopniu nie uczestniczę w jakiejkolwiek rekrutacji.
https://mfo3.pl/r/bb6327098
Ktoś wie, co za broń używał ten gracz? Dziwny brak animacji.
widmowych rękawic
Po co dodano do książek w Domu Ciszy historyjkę o Garudzie skoro to zupełnie inna bajka?
"Księgi w tym regale dotyczą różnej maści potworów. Którą obejrzeć?"
Przecież Garuda to nie żadne smarowidło :/
Kiedy zostanie dodana Amaterac (czy jakoś tak)?
Skoro w tej książce w świątyni jest lista imion wszystkich odkupicieli (tej na górze mapki) to czemu nasza postać czytając drugą książkę z listą (tą w księgozbiorze) nie zna imion? :/
Garudę niewątpliwie można uznać za pewnego rodzaju potwora. Nie ma więc problemu, żeby tam się znalazł.
Ogólnie zarówno ten regał jak i opowiastki z Eternii to rodzaj pewnego foreshadowingu dla świezszych (w niektórych przypadkach także dla hi-lv) graczy odnośnie przyszłej fabuły.
Odpowiedziałbym pewnym filmikiem z bardzo inteligentnym panem mówiącym "Nie wiem, choć się domyślam", ale dostanę za to bana, więc odpiszę tak:Cytat:
Kiedy zostanie dodana Amaterac (czy jakoś tak)?
Nie wiem, choć się domyślam.
Nie rozumiem pytania.Cytat:
Skoro w tej książce w świątyni jest lista imion wszystkich odkupicieli (tej na górze mapki) to czemu nasza postać czytając drugą książkę z listą (tą w księgozbiorze) nie zna imion? :/
Smaczkiem, którego brakło, byłoby to, że po naszym pokonaniu Odkupiciela (albo zaliczeniu testu) nasz nick lądowałby na tej liście. Dziwię się trochę, ze tego nie ma.
Up) ostatnia linijka
tak jak ja. :I
Czy moderatorowie mogą rowniez testowac itp) nowe mapki ?
I kolejny raz gdy poluje na unikaty trafia mi się 1 na 500 eny.Ktoś może mi powiedzieć czy ja mam takiego pecha czy robili coś z unikatami?
A jeśi bije harpie 3x to nadal jest 0,5%?