Napisał
Faireunreve
Ostatnio poznałem gracza Death Warrior (potem codziennie zmieniał nicki) teraz na nick Bellator (pewnie zaraz zmieni) i graliśmy potem parę dni razem. W tym czasie przerzucił mi eq przez postacie i dzisiaj ja chciałem sobie eq na inną postać też dać, i on powiedział, że z chęcią przerzuci i pożyczy przy okazji na 1 walke. Eq zostało dane na jego konto ja przeszedłem na inną postać i zobaczyłem, że uciekł z miejsca w którym umawialiśmy się. Nie odpisywal na moje wiadomości już, walkę przegrał i się wylogował. Potem jak znowu był to powiedział, że ma problem z internetem i przyszedł w to miejsce, dał handel i się znowu wylogował. Potem jak znowu zrobił nowe konto to właśnie ma nick Bellator. On nie chce się teraz przyznać, ale wiem, że to on po jego 'formie' pisania i mój kolega na mą prośbę spytał się czy to on i on się przyznał.. Teraz jak do niego piszę, to udaje że się nie znamy i ignoruje moje wiadomości.. Główne jego odzywki to 'lol', 'bez kitu', oraz do cyfr dodaje końcówkę, np. 10 tym.
To co miał i przerzucić :
Topór Kajana +3
Trójzębna Włócznia +3
Hełm Kajana +2
Kapelusz z Piórkiem +2
Zbroja Kajana +2
Buty Kajana +2
Buty Kajana +3
Żelazne Buty +1
Lekkie Buty +1
Drewniany Topór +3
Maska +3
(oraz mniej wartościowe eq)
200k
113 miktur regeneracji
1.7k mikstur życia lv1
ok. 2k mikstur many lv1
3x hp plus 5*
3x celnośc plus 3*
3x uniki plus 3*
proszę o interwencję i sprawdzenie (jeśli jest to możliwe..)