nominuje Kagome (o ile tej rangi nie ma)
Jak przeglądam edycje w poradnikach, to facet naprawdę się starał.
Podgląd wydruku
nominuje Kagome (o ile tej rangi nie ma)
Jak przeglądam edycje w poradnikach, to facet naprawdę się starał.
Zdecydowaliśmy się nadać rangę.
Witajcie! Niniejszym nominuję Fanga.
W dawnych czasach zapoczątkował erę discordów MFO3, a wiele lat później wzniósł i zbudował obecnie największy serwer Arkadia My Fantasy oraz inspirował całe pokolenia do pomagania nowym graczom. Ponadto udziela się na forum i tworzy poradniki.
Dziękuję za uwagę.
Magiczny koń o niewyobrażalnej mocy, strzegący to co niepokalane. Sięga po swój dary gdy jego padający z rąk tych, którzy nie są godni jego majestatu.
nie chce byc niemily czy cos, ale wiekszosc poradnikow ze scythe jest robiona chyba tylko po to zeby je sobie zaklepac po czym siedza niedokonczone i praktycznie nie do uzycia przez kilka dni/tygodni - dlatego osobiscie jestem na nie
aktywnosc poza forum podobno sie nie liczy
Ja proponuje w 15 urodziny mfo nagrodzić naszego mapy'ego nie dość, że gra od początku to jeszcze nie myśli o emeryturze.
Aktywnosc poza forum sie nie liczy, poradniki nie są idealne, ale jako redaktor uwazam, ze Fang daje naprawde dobrą baze w której wystarczy wprowadzac niewiele poprawek - zwlaszcza, ze wykazuje gotowosc do wspolpracy, kiedy mu marudze (co o pewnych mistrzach powiedziec niestety nie mozna).
Szkoda tylko, ze robi x na raz po łebkach, zamiast przysiąść przy jednym i skończczyc, zeby od razu bylo dobre.
Idk czy zasluguje na VIPa, ale na pewno podyskutować w gronie osób "z góry" o tym można.
MapY, jakby tak nie odwalał to pewnie VIPa juz dawno by mial - ale on to raczej na forum mfo2.
Z takich kontrowersyjnych postaci, które nie mają, a imo mieć powinny - Antybristler II (za solucje, tworzenie i testowanie - pomimo wszystko, a w sumie jego przedszkolny wyskok z nickiem sie chyba przedawnil), Dorek (za ruszenie poradników w Devos), SOAD (redaktor, tester), lilanna/Hide (bo to dobry ziomek z Lavosów co ma na imie jak ja, kiedys sie dobrze odzywał na forum i troche pociągnął upka Nordii)
Pomyślałbym jeszcze o Miseris/Clover, tutaj nie bylo nigdy działalnosci innej niz uzytkownicza, ale mamy w jej ramach duze wsparcie nowicjuszy w tematach z dzialu Zapytaj eksperta, wsparcie przy tworzeniu poradników... No na pewno to osoba, której radom ja zawdzięczam dojscie do Nordii (i nie jestem jedyny)
no coz, jako redaktor na pewno wiesz w tych sprawach wiecej niz ja, zwlaszcza ze osobiscie nigdy za bardzo nie przykladam uwagi na to kto tworzyl dany poradnik - natomiast widze, ze spora czesc z tej aktualizacji po prostu nie jest zbyt wysokiej jakosci - chociaz akurat mapy sa ok po tych wszystkich poprawkach, bo w koncu cos na nich widac i sa calkiem spojne wizualnie pomiedzy poradnikami
jeszcze odnosnie fanga to na pewno moge pochwalic czeste pomysly na fabule/przeciwnikow (grafiki kradzione bo kradzione, ale zakladam ze jest ktos kto moglby zrobic po prostu cos na podobienstwo, inspirowane tym co fang wrzuca) - mimo ze spotykaly sie one czesto z hejtem, to jednak ja doceniam zaangazowanie - no tylko nie wiem czy to samo w sobie zasluguje na range vipa przy tak krotkim stazu
mapy (czy, jak tam woli, nasciturus/"antybristler") mimo wszystko mial jakies tam swoje projekty chociazby z tymi licznikami wykonania eventow czy tracker dropu zlota, i tez nie widze powodu zeby mial na range nie zaslugiwac
antybristler 2 - nie trzeba nic tlumaczyc, oczywiscie ze tak
dorek/stara gwardia - nie mam zdania bo nie znam ich wkladu
natomiast cieszy mnie, ze ktos poruszyl clover - rowniez uwazam ze zasluguje na wyroznienie, na dodatek w przeciwienstwie do wiekszosci osob ktore range vipa juz posiadaja, nie mam zlego slowa do powiedzenia na jej temat
Jestem za tym, żeby dać Antkowi rangę, bez dwóch zdań.
Clover również zasługuje na nią, patrząc pryzmatem innych osób, którę range posiadają. Poprzednicy się wystarczająco wypowiedzieli na ten temat.
W chwili obecnej nie uważam, żebym zasługiwał na rangę.Cytat:
lilanna/Hide (bo to dobry ziomek z Lavosów co ma na imie jak ja, kiedys sie dobrze odzywał na forum i troche pociągnął upka Nordii)
xani daj vipa to usmaże jakiś poradnik dz
Nominuje hubiotke