Mój drop za dynie:
Więc pocieszcie się, że nie macie najgorzej :D
Podgląd wydruku
Mój drop za dynie:
Więc pocieszcie się, że nie macie najgorzej :D
Kretyński event. Szkoda nerwów na branie udziału.
ostatnio brałem udział w 2011
Fajny, zbieram kości.
Od latania za dyniogłowymi można nerwicy dostać, ich sobie odpuściłem w 1 roku eventu.
W 2013 i 2014 jeszcze miałem cierpliwość żeby zdobyć dyplom za pielęgnację a teraz to już tylko wyhodowałem sobie jedną dynię na pamiątkę z tego roku.
Doceniam że event w ogóle jest i administracja co roku coś do niego dodaje ale jak dla mnie to zabawa dla osób cierpliwych i z nadmiarem wolnego czasu.
Czy wszystkie eventy w mfo muszą być tak wkurzające (tzn. wymagające czasowo).
Można by było dać opcję bicia dyniogłowych w trybie mobków niewidocznych, oczywiście z innym dropem ze względu na ułatwienie.
Np. mniejsza szansa % dropu lub nie możność wywołania herszta w tym trybie albo sam drop pestek - przynajmniej szybciej zbijałoby się energię.
Obecnie zdobycie pestek to męczarnia.
W sumie z niechecia przesiadlem sie na uzywanie strzalek zamiast klikania i jakos latwiej idzie lapanie tych dyn. Wspolczuje tym, ktorzy graja na tabletach lub mobilnie, bo tam juz strzalek nie maja :P
Ogolnie nie jest zle, wpada drop, a takze calkiem niezly jak na event exp. Trzeba tylko cisnac i zbierac do konca eventu :D
wczoraj dropła mi maska balhruuka :D znaczy w nocy
Czy są szanse zdobyć item za 100dyń, nagrode za 1k pielęgnacji i poexpić trochę na szkieletorach bez wydawania mf?
Bez expienia na szkieletorach to na pewno.
Za dynie:
A co do pielęgnacji to niespodzianka, a z niej: https://mfo3.pl/view/i/314
Nie rozumiem tylko po co mapka wschodnia, skoro dodaliście możliwość wyłączenia widoczności.
z losa za żetony (15szt) dostałem 10mf