Jaki ból dupy.. przestan w to grac .....
............ Zacznij grac w mar, mar zapomniałem jak to zwą (~˘▾˘)~
I czym się różnią się stare bójki?
Podgląd wydruku
Jaki ból dupy.. przestan w to grac .....
............ Zacznij grac w mar, mar zapomniałem jak to zwą (~˘▾˘)~
I czym się różnią się stare bójki?
no własnie (~˘▾˘)~
recepta gotowa..
czemu usunąłes teraz mój wpis jest bez sensu!!1
Na tym polega gra, dlaczego ktoś kto gra lata ma być na tym samym poziomi eq z graczem, który gra kilka tygodni ?Cytat:
Ale jest róznica nowy gracz ktory ledwo wbil 65 a gracz ktory juz ma 67 i siedzi w grze przeszlo kilka lat xd
Po za tym nikt nie odbiera TvT. Chcecie walczyć to macie okazję, tyle tylko że teraz uczciwie.
Plan nie jest dobry, bo nic nie wnosi, dalej będziesz atakował graczy -/= 20% exp, lub kogoś kto jest randomem i nie ma kto mu pomóc bo gra tylko 30 minut dziennie.Cytat:
według mnie można by zrobić tak :
1. przywrócić bójki jak były kiedyś.
2. co update zamykać lokacje bójkowe np : jak będzie nordia to wyłączą uroczą polane z bójek albo sosnowy zagajnik.
Plan Jest Dobry.
Jesteś jak rozdrażnione dziecko, które już nie może znęcać się nad mniejszymi dzieciakami.
Zrozum, teraz bójki będą uczciwe. TvT dalej istnieje, chcesz TvT to bierz drużyne i szukaj przeciwników.
IŚ ustawione i nie zanosi się na poprawy, powinni banować na miesiąc za podstawianie się w walkach i odbierać 10% golda z każdej postaci jeśli to recydywa, ale nikt się raczej na to nie zgodzi.
Rozwala mnie Twój tok rozumowania.
Walka 65lv vs 20lv - dobrze.
Walka 66lv vs 65lv - "olaboga wbił poziom dzięki milionom MF, eq +8, niesprawiedliwe, kończę grę!"
O boże jaki spam
tl;dr, ale dodam od siebie, że było mi nie bić małego soada x)
macie za swoje
mogłeś pisać pomógł bym :V a tak wgl soada bym ci nie tyknął bo to samobójstwo xD
W sumie to mogę ci nawet napisać z perspektywy low lvla skoro tak.
A więc: przyszedłem sobie tylko na kobrę a nie na bójkę, która może trwać 15 minut - pół godziny. Jak chcesz mieć bójki to się umawiaj na pojedynki drużynowe.
po to są te lokacje bójkowe co nie ?
najgorsza zmiana jaka została wprowadzona ale ok. jak chcecie
- - - - - - - - - -
kolejne 2 lata nudów do upka