Napisał
Just FoD
Do: Goda
Robie dokładnie, ale referatu na 3 strony po prostu mi sie nie chce pisac, a tyle pewnie trzebaby poświęcic na porządna analize. Nawet zapewne bym sie nie zmiescil w limicie znaków. O lodowym ataku faktycznie zapomnialem. Przy nalozeniu oszronionej zbroji i 50 mp przeciwko magowie faktycznie będzie efektywny. Ale to chyba +?
W końcu zdolność się przyda. Co do leczenia 2... Nie uwazasz ze woj teraz go nie użyje obojętnie ile ma gwiazdek a mag go uzyje dla kontrastu (o ironio) posiadając je nawet na 1 czy 2 *? Poza tym przy sugerowanych przeze mnie zmianach woj również musi nabijać to leczenie, przynajmniej do 3* (do 5 też mu się przyda). Więc nie szukaj dziury w calym tylko użyj mózgu. Co do normalizacji to przed sekunda sie dowiedzialem ze tylko raz mozna jej uzyc. Sądziłem ze 3. Nawet jesli... To dla woja będzie tak samo przydatna jak dla maga. Ale faktycznie należy przy niej postawić wielki znak zapytania.
Nie uwazasz ze zdolnosci powinny byc jednak przydatne a nie leżeć odlogiem? Może i mag będzie slabszy (bo będzie) ale do cholery jasnej przeciez gracze ktorzy nie robili resa po upie maja 40-50 defa i ze 25 magicznej! Moze wiec zgodzisz się ze woja przydaloby sie na papierze ciut wzmocnić?
Tu chodzi o 1 zdolność ( która można uzyć maks 3 razy ,wypadałaby rzadko i jeszcze nie zawsze by wchodzila) a nie o nową zatrutą włócznię.