Ja pamiętam jak Bidi na 20lvl bił po 13k Goblina Królewskiego, a Wy teraz narzekacie na niby zbyt duże hity, phi ;>
Podgląd wydruku
Ja pamiętam jak Bidi na 20lvl bił po 13k Goblina Królewskiego, a Wy teraz narzekacie na niby zbyt duże hity, phi ;>
ja mam możliwość obronienia się przed taktyką soada, ale inni magowie z moim buildem mają tylko jak zaczną, więc trochę lipnie, żeby zwycięstwo w walce zależało tylko od tego kto zacznie, ale nie mam pomysłu jak to zmienić.
A poruszyłam ten temat tylko dlatego, że większość wojowników to hiterzy. Bo najłatwiej w tym upie się takim buildem expi i bije mini-bossy.
Pamiętam jak jakąś chwilę temu zostało poruszone w kilku tematach dlaczego zawsze mag trafia itd, od razu pojawił się szeroki odzew magów że my mamy cios krytyczny i takie tam. Cios krytyczny wiadomo uzyskiwaliśmy pakując w szczęście tracąc na innych statystykach , ale to odpowiadało maga bo mieli łatwiej z wojownikami, a tu nagle pojawia się szczęśliwy cios i te wszystkie punkty wpakowane w szczęście nagle okazują się takie złe dla magów chodź przed tym upem nic się nie odzywali.
Morał: pojawiły się trudności to i płacz się pojawił.
To dajmy magowi coś w rodzaju Mana ataku, co działa tak jak szczęśliwy mpnasze/mpprzeciwnika*obrażenia pocisku na dany poziom :)
Odbicie jest jednorazowo i trochę many jednak bierze. W dodatku mało jest sytuacji w których można go dobrze użyć.
Tylko po co? Dojdzie do tego, że mag będzie różnij się od woja tylko napisem przy nicku, a chyba nie chcemy tu drugiej mymafii?Cytat:
To dajmy magowi coś w rodzaju Mana ataku, co działa tak jak szczęśliwy mpnasze/mpprzeciwnika*obrażenia pocisku na dany poziom https://forum.mfo3.pl/images/smilies/smile.png
Mag dostaje jedynie zdolności ostateczne - odbicie, gniewny pocisk, woj zaś mam pierwszeństw w tym żeby walkę zakończyć.
bywa
Bo wojownik musi walczyć jak upośledzony co chwilę ograniczając swój hit bojąc się odbicia.Cytat:
Odbicie jest jednorazowo i trochę many jednak bierze. W dodatku mało jest sytuacji w których można go dobrze użyć.
W topce jest po równo magów i wojów. Nie ma dysproporcji. Jest ok.