czyli te walki będą o nic? po prostu wygrany i przegrany?
Podgląd wydruku
czyli te walki będą o nic? po prostu wygrany i przegrany?
Racja, zapomniałem, GENIUS!Cytat:
Polecam jeszcze przedłużanie pojedynków (w przypadku pewnej wygranej).
Bedzie mozna sie grupowac?
hmm zastannawia mnie sytuacj gdy na placu boju zostanie sprzymierzona grupa
moze wprowadzic możliwość podziału nagrody w przypadku gdy osoby nie chca walczyc (max na 4)
wyeliminuje to tez sytuacje gdy ostatni gracze na arenie będą stronić od wali np gdy zostanie ich 3
Będą mogły wygrać 2 osoby pod warunkiem ,że są z jednego dystryktu.
Tylko jedna osoba wygrywa - to podstawowe założenie tego eventu. O to właśnie chodzi, że umawiać się i kombinować można, ale ostatecznie i tak trzeba się nawzajem "wykończyć". Czasami będzie warto najlepszych wykończyć zamiast się z nimi bratać, aby potem mieć łatwiej - "słabeuszy" zostawić na deser.
Nie wiem na ile gracze są gotowi do takich kombinacji i wyprowadzania w pole nawet najlepszych "ziomków" z codziennej gry i czy to w ogóle chwyci. Spróbujemy, zobaczymy.
W opcji auto nie z wiadomych względów, w opcji manual tak i nawet myślę, że to powinno być "bez pytania" - kto pierwszy kliknie "dołącz" ten dołącza ( o ile jest miejsce), totalna dowolność. A więc nawet jeśli zaplanujemy sobie wspólna walkę to ktoś może pokrzyżować nam plany wpychając się nieproszony. Będzie też można wysłać konia trojańskiego do przeciwników (ale oczywiście, gdy doprowadzi ich do przegranej to sam też odpada z areny).Cytat:
Bedzie mozna sie grupowac?
"Ma to być skierowane głównie dla najwyższych poziomów, a więc albo bez grup, albo dla 40 i 50 lv."Cytat:
Będzie też można wysłać konia trojańskiego do przeciwników (ale oczywiście, gdy doprowadzi ich do przegranej to sam też odpada z areny).
Bez grup czy tam dla 40 i 50lv to rozumiem, że 1+ albo 1-40 i 41+ tak?
To niskie poziomy również mogą nieźle z trollować dołączając do najlepszych, hehe.
@up W końcu się zaatakują - takie stanie i czekanie nie ma sensu.
Nie zakładam wielu osób chętnych, najwyżej porobi się limity jak frekwencja przerośnie oczekiwania. 16/32 osoby czyli ok 4/5 walk dla osób, które dotrwają do końca powinno być OK. W opcji auto w ogóle nie będzie z tym problemu.
Jak mogę robić za trolla hehe, nie mam zamiaru kupować eq z + ;)
za opłatą hehe
A jak zdecydować czy bojka będzie auto czy manual? Zrób tomu aby każdy był anonimowy, będzie ciekawiej bo nie wiemy kogo atakujemy i komu pomagamy. I zróbcie je po 30 bo wracam z wakacji wtedy ;)
Igrzyska miały być we wrześniu czyli na ten weekend mamy się nastawiać na igrzyska?
Na pewno we wrześniu tego roku? ;)
Tomi
Tomi jest nieaktywny Administrator
Punkty Reputacji
192
Cytat Napisał WeeQ Zobacz post
A znany jest jakiś umowny termin?
Do końca miesiąca powinna pierwsza edycja wystartować.