Co to jest zdolność ,,Happy Hour "
I jak ją zdobyć
Podgląd wydruku
Co to jest zdolność ,,Happy Hour "
I jak ją zdobyć
A czy Happy Hour zostanie kiedyś wprowadzona do bossów np. z Urkaden, gdy wyjdzie dalsza część fabuły czy to tajemnica?
Dlaczego Soad i kilka innych osób zostały tak szybko odbanowane po tak dużym przekręcie,
Dla przykładu dam swoją sytuacje,gdy to ja wykorzystywałem jakiś błąd/dziurę w grze i dostałem bana na zawsze,
w takim razie dlaczego soad nadal gra?
Bo soad przyczynił się do rozwoju mfo w przeciwieństwie do ciebie. Nie wiem czy nazwać to jeszcze hipokryzją czy już cebulą.
To nadal nie usprawiedliwia go do tak szybkiego odbanowania.
RBQ został "oskarżony" o multi-konto/współdzielnie konta z Dizarem ,okazało się że pare razy rzeczywiście byli na swoich kontach z
różnych przyczyn i RBQ został odbanowany pod warunkiem że Tomi zabierze mu cały majątek (EQ).
A co soadowi w zamian za odbanowanie zostało odebrane?
Czego jeszczę nie rozumiesz, przyczepiasz się bo co? Kolejny lizo-d*p soada? Hehe śmiesznie z wami jest.
Ale dobra wezmę pod uwagę twój komentarz, skoro odebrali im "zyski" to nadal jest nie sprawiedliwe co do RBQ
Mu zabrali zyski z "Współdzielenia/multi-konta" + zabrali całość EQ,a soadowi jak napisałeś zabrali cały zysk + procent jakiś,
ale skoro jakiś procent to czemu nie wszystko tak jak RBQ?
Fannindel, ale nawet jak to było niesprawiedliwe, to już jest za późno, żeby cokolwiek z tym zrobić. Po co drążyć temat?