Takie praktyki powinny być jakoś ukrócone, bo co to za zwycięstwo po czekaniu na to, iż inni odpadną? Może zmiany w przeczekaniu coś zmienią, tylko kiedy one będą...
Podgląd wydruku
Takie praktyki powinny być jakoś ukrócone, bo co to za zwycięstwo po czekaniu na to, iż inni odpadną? Może zmiany w przeczekaniu coś zmienią, tylko kiedy one będą...
Igrzyska Śmierci takie są i takie powinny być. Czekanie, aż przeciwnicy zdechną z głodu to akurat naturalna praktyka.
Dzisiejsze igrzyska nawet przyjemne. Mimo wszystko jednak, walki kończące się w 2-3 minuty chyba nie są zamierzonym działaniem.
Na igrzyskach liczy się fart, a nie umiejętności.
To samo, następnym razem przy takim czymś odświeżam o 21 czy którejś jak zostanie 2 zawodników i wbiję od razu na finały.Cytat:
Coś jest nie tak z przeniesieniem na igrzyska: o 20 zaciemniła się plansza i nastał czerń. Po odczekaniu 15s postanowiłem dać F5, bo to już było zbyt długo.
Na szczescie byłem w eternii i przeniosło mnie jeszcze raz.
Obawiam się, że takie coś pewnie zadziała tylko przez kilka-kilkanaście minut od rozpoczęcia, dla właśnie takich sytuacji. Nie mniej jednak jest to błąd i powinien być rozwiązany - albo natychmiastowym przeniesieniem po zapisie, albo czymś innym.
Wydaję mi się, żeby zadziałało i po godzinie.
Odświeżyłem o 20:01 i wtedy wszedłem na arenę z całym 5 minutowym czasem na rozpoczęcie walkę. Od wtedy mnie właśnie liczono, czyli wcześniej nie byłem traktowany jako uczestnik IŚ, więc nie sądzę czy jest różnica czy bym odświeżył o 20:01 czy 21:01, chyba że samo po jakimś czasie by mnie załadowało, ale nie zapowiadało się na to.
Jest niewielki margines (50-60 sek) na "lag" po stronie serwera lub usera. Potem otrzymuje się komunikat "minął już czas na dołączenie...."
Też miałem to z tą czernia :).
Była dzisiaj wgrywana świeża wersja silnika, co wiąże się z odświeżeniem cache'a zarówno po stronie serwera, jak i w przeglądarce (nowe wersje plików JS), a wtedy drobne usterki tego typu mogą (choć nie muszą) się pojawić. Wystąpienie "czarności" może również spowodować zerwanie połączenia/chwilowy lag serwera. Na takie przypadki F5, najlepiej w ciągu max 30 sekund po wystąpieniu czarności. Jeśli zdarzy się ponownie u większej liczby osób to można zacząć podejrzewać błąd.
Spore lagi dzisiaj były + po jakimś czasie w ogóle s1 padł.
Nie wykonałem żadnej tury (znaczy może jedną, ale na automacie w walce 2v1), a cały tydzień czekałem :<
Nawet mnie nie przeniosło...
Miałem to samo - ogólna czarność. Ale odświeżyłem za późno :(