Czy jest możliwość zostania nowicjuszem?
Załącznik 4941
Podgląd wydruku
Czy jest możliwość zostania nowicjuszem?
Załącznik 4941
Nie, chyba że nigdy nie wejdziesz do domu Mistrza Solidusa, wtedy można.
Nie da sie nie wejść :(
Dlatego nie da się grać bez profesji.
Jedyna postać, o której wiem że ma profesję Nowicjusz i rozpoczęła fabułę to Smuggler.
Mam pytanie, czy jak kupię bonus 200% exp na 400 potworków to podwójne będą schodziły jako 2 potworki czy jako 1? xD
Bo to jest/był admin, więc co się dziwić. Tak jak ktoś z 8 lvlem był w lohah Urkaden, a okazało się, że to Tomi.
Mam kilka dodatkowych pytań odnośnie tego berserka, a mianowicie:
1. czy normalne ataki berserka zużywają manę? Jeżeli tak, to ile? Zauważyłem, że co chwile doładowuje sobie manę, a nie używa żadnej zdolności;
2. kiedy berserk reaguje na regenerację normalizacją? Podczas dzisiejszej walki zdjął mi regenerację normą (link do walki: https://mfo3.pl/r/bc7923d1d tura 40). Dopiero później dał sobie regenerację;
3. czy berserk zawsze musi używać trujących ataków, jak moje HP jest nieco powyżej 1000? Jeszcze ani razu nie dostałem trującego ataku jak miałem pełne HP i mogłem spokojnie to przeżyć. Podczas w/w walki przez 90 tur się powstrzymał z trującymi ataki, aż w końcu skończyły mi się poty 2 i 3.
Jak oglądam raporty i ktoś ma paraliż/czek to piszą, że runa. Coś by się stało, gdyby się walnęło kamieniem?
Dokladnie to samo, może to kwestia wygody, że tak piszą, w końcu słowo 'runa' jest krótsze od 'kamień'.