Mam Pytanko czy złowił ktoś złota rybke? i czy wymieniał z was ktos szczupaki ?
Podgląd wydruku
Mam Pytanko czy złowił ktoś złota rybke? i czy wymieniał z was ktos szczupaki ?
co za nie dostałaś?
za szczupaki to samo co za resztę rybek tylko że większa szansa na lepszą rzecz
złotą jak oddasz kucharzowi to dostaniesz 3 sztuki losowego uzbrojenia a jak wypuścisz do wody to 100k lub 50 żetonów, jeden z 3 rodzajów gemów, eq lub zdolność
przypominam że chlebem nie złowisz szczupaków/złotej
Czy wie ktoś może czy w tym miesiącu będzie normalna loteria jak zawsze ,czy będzie tylko ta dla tych co lubią płacić?
Bzdura. Da się tylko w innej formule.
Po prostu nakładasz warunek na hp (>70%) i na mp ( procent mp przeciwnika = 100). Ot, i cała filozofia.
Ewentualnie jak nie chcesz, żeby uderzyć podwójnym na start to dodatkowy warunek na wartość tury.
Co do złotej to prawda, ale co do szczupaków to już nie. Da się złowić szczupaka na kulce chlebowej, aczkolwiek trzeba minimum 2 razy przeciągać wyciąganie wędki.Cytat:
przypominam że chlebem nie złowisz szczupaków/złotej
Tak, bo wyciągnąłem wczoraj szczupaka na chlebku. Bardzo się zdziwiłem.
Nie da się sprawdzić ilości i/lub % MP przeciwnika.Cytat:
Bzdura. Da się tylko w innej formule.
Po prostu nakładasz warunek na hp (>70%) i na mp ( procent mp przeciwnika = 100). Ot, i cała filozofia.
Tak myślałem, ale wolałem się upewnić. Dzięki za odpowiedzi.
Z czego leci pika?
z serafina i za 10 skorup żółwia z tego co pamiętam
Owszem, ma faux pas.
No to się nie da.
W Eliar na ławce jest staruszka (chyba Elvira) kliknąłem na nią, enterem przewinąłem cały dialog i dała mi karmazynową różdżkę. Mam pytanie, za co ona mi dała tą różdżkę?
Za pokonanie Zielonego Smoka.
jak odtworzyć trumnę nieumarłego?
Jaka jest dokładna szansa (pomijając wpływ szczęścia) na nałożenie statusu zombie z klątwy umarlaka na pojedynczego gracza?
Czy rydze na cmentarzu i w osadzie banitów odnawiają się wolnej niż na zakazanym szlaku? Czy mi się tylko wydaje?
https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...=107062&vtid=0
Wszystko zrobiłem dobrze. Dlaczego wybuchł? Czy posiadanie w pełni uleczonego HP prowokuje wybuch?
Down: skończył*
bo mu się lont skączył :D
Czyli rozumiem, że wraz z maksymalnym bonusem od szczęścia wyniesie niecałe 4%? :D
Nie sądziłem, że aż tak nisko.
Szczęście ma jakiś wpływ na nakładanie ststusów z broni? (skrzydlata, zatruta itp.)
Szczęście
Zwiększa prawdopodobieństwo zadawania ciosów krytycznych oraz obniża prawdopodobieństwo ich otrzymania.
Wpływa na celność ataków fizycznych oraz uniki przed nimi, a także na skuteczność nakładania statusów negatywnych i ich unikanie.
Pytanie tylko: co z pozytywnymi statusami? Też wpływa?
Czy jest możliwość otrzymania eq z plusem od mistrza areny?
Czy jeżeli zbiję mini-bossa dzisiaj, lub nie zbiję dzisiaj tylko jutro, jest taka sama szansa, że dostanę to samo eq?
Czy jeżeli zbiję mini-bossa o 12:12:11, a o 12:12:12, jest taka sama szansa, że dostanę to samo eq?
Czy jeżeli zacznę bić mini-bossa o 12:12:11 i skończyłbym walkę o 12:13:07, to jest taka sama szansa, że dostanę to samo eq, jeżeli zacząłbym bić o 12:12:12 i skończył walkę o 12:13:07?
Czysta losowość.
Na tiaa.
Nie wiem o czym ja myślałem, bo co innego myślałem, a co innego napisałem.
Chodziło mi raczej o zdolności. Konkretnie miałem na myśli normalizację, gdzie:
W przypadku bossów prawdopodobieństwo trafienia wynosi 50%.
Czy tutaj szczęście zwiększa prawdopodobieństwo?
Czy jest ono stałe, równe 50%?
Zdolności są zależne od szczęścia a statusy w broniach? Wydaje mi się, że mają stałe % i nie są zależne od szczęścia. (zatruta włócznia, skrzydlata włócznia)