Były już jakieś prace w stronę Kg na niższe lvle?
Podgląd wydruku
Były już jakieś prace w stronę Kg na niższe lvle?
Niby kiedy?
Kolejne zmiany w KG(edycja sobotnia(dzisiaj) na 100% ich nie będzie mieć)
Święta różdżka -> dawna Dziwna Rózdżka
Co 7 zaklęć nakłada status boska tarcza. +10000% def/mdef ściągane pierwszym atakiem magicznym/fizycznym.
OPIS: Docelowa forma dziwnej różdżki. Wcześniej po prostu nie było zaimplementowanej opcji "ściągnięcia statusu przez dmg magiczny"
Gae Bulg(włócznia)
Jeżeli atak zbije HP przeciwnika poniżej 30% nakłada na cel krwawienie na 3tury. Status się odnawia nawet w trakcie jego trwania jeżeli znowu zostaną spełnione warunki.
OPIS: Mały ukłon w stronę woja-hitera. Wspomniane 3 tury - zostaną prawdopodobnie zmienione na 1turę lub 2 tury w zależności od kosztów broni.
Błogosławiona Kolczuga
Autostatus - Boska Tarcza
58 def
23 atk
23 matk
10 spd
10 lck
OPIS: Ponownie coś dla i na hiterów. Kontrowane mocno przez 2 zdolki - tysiąc cięć / okrutne - bo zadają obrażenia pomijając obrony, jednocześnie ściągając status.
Szał berserkera: posiada teraz gwiazdki oraz 2 użycia:
Każda kolejna gwiazdka wydłuża czas (ustalenia dmg only) o 2 tury. Na 5 gwiazdce jest bez limitu tur.
OPIS: 1 użycie trochę za mało dodatkowo dodana opcja użycia go, gdy już nam się skończyły potki - wrzucamy szał bez limitu tur i tniemy mocnymy hitami dopóki nie zginiemy.
Przez przypadek przy wybieraniu atrybutów wyszedłem z dialogu i cząstka mocy zniknęła z możliwością wybrania atrybutów. Czy tak powinno być, czy ja po prostu miałem błąd, że nie pojawiła się znowu?
Ej, ale wykonywanie ruchu w 5 sekund zamiast w 2 to nie jest przedłużanie
Naprawcie w końcu ten zasrany błąd z wyrzucaniem po 1 walce,albo po prostu niech KG wróci do BETY skoro jest w nim wciąż aż tak wiele błędów.