Do mnie też napisał
https://i.imgur.com/uzptJy4.png
Podgląd wydruku
Do mnie też napisał
https://i.imgur.com/uzptJy4.png
Po co nadal to wstawiacie? Już wiadomo, że oszukuje naiwnych graczy i wysyła to do prawie wszystkich.
Ponieważ ziomek wysyła link z różnych kont? Niektóre konta są usunięte, więc lepiej aktualizować dane. No i mniejsza o spam, jeżeli ktoś scamuje to lepiej bić na alarm, bez reakcji sam dajesz przyzwolenie na oszustwa. Dodatkowo "prawie wszystkich", więc nie wszyscy wiedzą o oszustwie.
Potwierdzam, gracz Dryguu również podesłał mi taki link ;)
Darek raczej miał na myśli, że naklejenie na drzwiach jednej kartki daje taki sam efekt jak naklejenie na tych samych drzwiach 20 kartek. Administracja znajdzie tego gagatka, niezależnie od tego czy założy jedno czy sto kont. Zgłaszanie tego samego kolejny i kolejny raz w tym samym miejscu nie pomoże. Jeśli chcesz mieć jakiś realny wpływ na pozytywne rozwiązanie sytuacji możesz napisać do znajomych w grze i ich ostrzec, bo nie każdy zagląda na forun.
Otrzymał bana i bana IP.
Załącznik 8730
i ponownie wiadomość z taką samą treścią
Załącznik 8731
Załącznik 8732
Nie wiem czy ktokolwiek mający ponad 6 lat jest w stanie się nabrać na darmowe mfy i golda chyba, że ktoś jest naprawdę zdesperowany. Jednak przypadki się zdarzają więc może da się zrobić jakieś ostrzeżenia podczas wchodzenia w link lub zablokować link do danej strony?
Bo ludzie naciskają "OK, rozumiem" i zapominają o tym. A chciwość jest jednak silnym grzechem głównym i wielu jej ulega.
Link jednorazowo można zablokować - bądź jak zauważy ktokolwiek podobne strony to zgłosić do hosta - ale nie da się zapobiec tworzeniu kolejnych. Mieliśmy długi czas spokoju z takimi akcjami, tylko teraz coś nagle wyskoczyły "haki" do MFO3.
A i kiedyś się ludzie starali uwiarygodnić takie cacka, teraz to im się nie chce.
Ale jest to świetna nauczka na przyszłość.
Większość osób po straceniu konta przestaje grać.Cytat:
Ale jest to świetna nauczka na przyszłość.
Witam
Apeluję do administracji o zbanowanie gracza Ten z Brazzers oraz kont z IP którego gracz korzystał ponieważ okrada graczy wraz z postem załączam screeny. Załącznik 8735 Załącznik 8736
z poważaniem Pozdrawiam Fanów
Internet Explorer nie jest zalecaną przeglądarką do MFO. Gość ma bana, a stronka już skasowana.
Wczoraj tak o 9:00 Gracz Kaido podszedł do mnie i się spytał czy Sprzedam mu Srebrny Pył? Ja jeszcze nie sprawdzałem jaka jest średnia cena tej rzeczy, zaczęliśmy handlować ja wystawiłem mój Srebrny Pył a on nic! Myślał że będzie go miał za darmo?! potem zaoferował 40k a dał 35k! Kto wie ile on jeszcze miał G! tak czy inaczej proszę O Bana dla gracza Kaido za Naciąganie i Oszukanie
To nie oszustwo jeśli obydwoje zaakceptujecie transakcje, musisz po prostu czuwać nad ceną i tyle.
Ma on 1.395.740 Golda
Tamten Gracz nie musiał CB oszukiwać mógł myśleć, że też idzie do CB i wyją z depozytu tylko 40k, położył tyle w oknie handlowym te 40k ,a prowizja odjeła z tego 10% i 4k było prowizji(moze nie dokładnie ale niechce mi się dokładnie liczyć (dokładniej to bybyło ponizej 4k)) W praktyce dostałeś około 35k. Jestem tego na 99% pewny bo sam raz znalazłem się w takiej sytuacji jak gracz Kaido.
Radze temtemu graczu o tym wspomnieć . To mogła być zwykła pomyłka.
Gracz Gabrysxx tym razem przeholował u mnie, wcześniej zaoferował 30k za kartę dzbana a teraz już przeszedł siebie. Najpierw spytał czy mam telefon potem czy mam na nim dużo pieniędzy (30 zł) a następnie:
Załącznik 8752
Załącznik 8753
ilu graczy w ten sposób oszukał albo naciągnął na tanie itemki lub wydanie złotówek? Może jednak zrobicie coś z takim naciagaczem
Załącznik 8758
Nie zrobiłem wcześniej zrzutu bo myślałem że porostu nie wie cz to robi. Ale napisz
Najpierw napisał że dał mi gwiazdkę ( tą co można dać do 7lv (pomocnicy))
Potem zaczą szantażować żebym dał mu gold bo on dał mi gwiazdkę. Następnie zaczą mnie przezywać. Na koniec napisał to co widzicie
Nie żeby coś, ale ty piszesz do low lvli, by kasowali konta i zakładali nowego z twojego linku partnerskiego. Wiem to, bo pisałeś tak do mojego kolegi :P
Edit: Na tym ssy nie widać, żeby cię oszukał. Jak cię wyzywa daj mu ignora.
09:52
CooliakPolska
Sprawe mam
CooliakPolska
:p
CooliakPolska
Sprzedaje tutaj konto
gracz sprzedaje konto
12:35
Damianplpl
Wymienie to konto za konto w margonem lub sprzedam za psc
nie trzeba tłumaczyć
Załącznik 8912
Gosciu opowiada glupoty bo go zaatakowal wiec jak go zaatakujecie to bedzie pisal to samo o was :)
Jako ciekawostkę powiem, że gość ma 10 kart rośliniaków co patrząc na to, że boci od roku nie jest wcale dziwne.
Od:
sauron
05.08.2019 09:18:06
gratulacje masz darmowe mf podaj mi haslo i login to je bedziesz miec
złodziej kont :)
Do tego dodałbym: Rothera, ErzaSzkarłatnoWłosa, Poled, Erie, HestiaGoddess, BellCranel, MavisVermilion, Ultear.
Wszystkie postacie biją anioły o podobnej godzinie, potem wystawiają przedmioty od rzemieślnika Tadka za 70k.
wiesz co to jest system poleconych? zareklamowałem gierkę na 2 stronach i obiecałem pomoc w grze. dla twojej informacji daje tym ludziom jeszcze po 50-100k oraz kompletny ekwipunek na lvl 20 i 30. wraz z poradnikiem jak w tydzień wbić 30 lvl. z tym co napisał dark nie mam nic wspólnego, nie kojarze nawet tych nicków.
Nie mówię, że są to twoje multikonta, ale te 8 kont (+ najprawdopodobniej te wyżej) należą do jednej osoby.
ja potrzebuje pomocy z tygrysem brunatnym? w jakim celu ja miałbym potrzebować pomocy z zabiciem tygrysa brunatnego mając 65 lvl?
co ma być podejrzane, że odkupuje od nich karty i inne rzeczy, sprzedaje drożej i sobie na tym zarabiam? to w takim razie weź gracza gvaipen pod lupe, bo on pisał do moich poleconych jak mieli 15 lvle i próbował od nich wyłudzić sprzedaż kart i srebrnych pyłów za pół darmo.
Jeśli napiszesz do Tomiego sam i się przyznasz to będzie łagodniejszy wymiar kary ;)
wymyśliłeś sobie jakieś głupoty, bo nie chciałem ci dać kasy, to teraz odpisuj, a nie obwiniasz mnie bezpodstawnie i chcesz kończyć rozmowę jak skończyły ci się argumenty.
tygrysa można skosić na 19 lvlu łatwo, w jakim więc celu 35 lvl miałby potrzebować pomocy?
jesteś tak beznadziejny, że brak mi w słowniku kulturalnego słowa na twoją beznadziejność.
A to nie jest tak, że przy przyznawaniu Mfów za program rekrutacyjny są prześwietlane polecone konta?
ale gdzie bije? kiedy? miesiąc temu jak ludzie zaczynali grać, a piszesz jakbym codziennie bił tego tygrysa.
pomagam zabić żeby misje sobie zaliczyli ale sam nie potrzebuje pomocy w zabiciu.
napisz do tomiego niech sobie sprawdzi moje konto a nie mnie tu oczerniasz publicznie.
nie udało ci się ode mnie wyłudzić złota, to teraz będziesz pisać głupotki.
A złoto, które zarabiają te konta czemu trafiają na twoje?
Załącznik 9012
Powinna mieć około 5kk z samej tej aukcji, tymczasem obecnie na jej koncie jest 130G... Oczywiście tobie od wczoraj przybyło 4,44kk. (czyli tyle ile wychodzi po podwójnej prowizji 5,5kk.)
Do tego, skąd bierzesz te flakoniki?
Załącznik 9013
Załącznik 9014
Sam w ogóle nie bijesz niczego, co by je respiło. Natomiast te konta tak.
Po co w ogóle te osoby grają, skoro jedyne co robią to farmią i spieniężają przedmioty, a ty czerpiesz korzyści?
- - -
No a te 8 kont, które wymieniłem najpewniej należą do gracza NatsuDragneel. Wszystkie 8 biją anioły, a on zarabia z uzbrojenia które za wymianę piór dostaje. No i co ciekawe, oferuje podobne profity za założenie konta z jego reflinku co vilo.