Te igrzyska śmierci to guwno.
Podgląd wydruku
Te igrzyska śmierci to guwno.
Ja wygrałem bez dostania walk i olałem je bo stały się parodią
nikt nie broni zebrać innej stałej ekipy. poza tym ostatnio co tydzień kto inny wygrywa, gdzie problem?:D
Granie na czas i saboty to dno, ale innego wyjścia nie było.. wiec przepraszam;)
Przed sabotami mogłaby częściowo chronić możliwość wyboru kto dołącza do walki. Na próbę można chyba wprowadzić na chociażby jedne igrzyska ;]
W sumie można.
Btw. lepsze igrzyska były jak nie było limitów czasu, na tych byłem zmuszony prowadzić jedną walkę przez 35 minut, bo wszyscy przedłużali.
Lepiej już przedłużać tak, żeby ktoś inny nie musiał odpadać. Takie jest moje zdanie.
Dlatego propsuję wyłączenie limitów czasu.
Ja widziałbym opcję losowego dołączenia do strony (gdy równowaga) lub dołączenie do słabszej drużyny - wyznacznikiem może być np. suma poziomów, następnie średnia.
Już była o tym kiedyś mowa. nie chce mi się szukać;P nie wiem czemu nie przeszło no ale.
można byłoby zrobić igrzyska naprawdę drużynowe: zapisujesz sie teamem i walczysz od początku do końca drużyną. mfy dla wszystkich po równo (ale sumarycznie tyle co przeciętna wygrana na igrzyskach) osoby zapisane solo dostawałyby losową drużynę.
lub: każdy jest solo i są losowane ekipy 4 osobowe z zastrzeżeniem, ze wstęp na igrzyska ma wtedy nie 40+ tylko 50+. drugie wyjście nie wyklucza sabotów jednak..
i przydałoby się cos z tym graniem na czas. 25 min wczoraj stania i dawania antidotum czy innych pierdół było straaaaasznie nudne i wkurzające dla tych co sabotowałam.. nie można znieść limitów czasu na podjęcie walki jak zostaje <10 osób na arenie? albo przedłużyć do 15 min na podjęcie..
igrzyska śmierci to igrzyska śmierci, wygrywa tylko jeden :p
od dawna tak nie jest. wygrywa drużyna i zwycięzca jest wybierany z ekipy. na początku jeszcze jakieś walki finałowe były, teraz już nie;) a igrzyska są nudne bo
1. brak świeżej dobrej krwi
2. nawet najfajniejszy projekt - a muszę przyznać, że to najlepsze co zostało wprowadzone w mfo - powtarzane co tydzień przez niemalże rok będzie nudne. eq każdy ma, zdolności te same. nie ma czym zaskoczyć.. jak nie bedzie upa wszystko bedzie nudne:)