Na co najlepiej zużywać żetony? Od jakiego poziomu opłaca się je wymieniać, aby miało to jakikolwiek sens?
Podgląd wydruku
Na co najlepiej zużywać żetony? Od jakiego poziomu opłaca się je wymieniać, aby miało to jakikolwiek sens?
Załącznik 22707
czemu mefit jest taki low quality
ps do upscalowania zdjec najlepszy jest topaz
wiadomo co z kg i iś? ;v
Jaki jest max lvl w wykopkach w grocie moqawi ?
200
Czy ta cena, którą otrzymam za MF, to jest to co dostanę, czy jeszcze będzie naliczona prowizja?
Załącznik 22712
Jakie są techniczne korzyści z posiadania dodatkowej postaci? Nie mówię tu o "więcej minibossów/dropów" czy "większa różnorodność gry" tylko stricte techniczne rzeczy:
- dodatkowy limit energii za każde 2 poziomy
- dodatkowy slot w depozycie po przekroczeniu 20 poziomu
- co jeszcze?
→ z punktu widzenia niektórych graczy - postawienie na spawnach-globalach większej liczby postaci (bez potrzeby łażenia od miejsca do miejsca)
→ więcej postaci do aktywnej gry jeśli jedna pełni rolę banku i chomikuje zwoje itd. (zakładając, że nie wychodzi na mapy bójkowe)
→ więcej przedmiotów do zbierania i ewentualna możliwość przerzucenia ich np. na główną, aby szybciej osiągnęła progi wymian
Podajesz dokładnie to, co wymieniłem w kategorii "nie mówię tu o".
1. Jaki modyfikator obrażeń podstawowych mamy jeżeli przeciwnik ma bariere ,a my mobilizacje?
2. Jaka jest szansa na cios krytyczny jeżeli obie strony mają tyle samo szczęścia?
Dodatkowy dostęp do elementów gry ograniczonych czasowo (korzystając z najnowszego update: chociażby farma). Idąc tym o co pytałeś nie uwzględniając ofc minibossów 24h (zawsze można komuś pomóc) czy zbierajek handlowych (bo można je, no, przehandlować). Rydze chociażby (o ile nie zrobili je handlowymi).
czy są zdolności poza ciosem ciszy i mega maną które odnawiają manę?
Potęga szybkości kiedyś zabierała manę ale dostała nerfa.
czy eq północy wpływa na drop kart?
Tak
Jakie są szanse na kartę, gdy dwie osoby mają ekwipunek północy przeciwko z grupie x3?
Czy możliwa jest samodzielna walka z podwójną grupą potwora Zielona Poczwara przed ubiciem Serafina?
Jeśli tak, to na jakich polach.
jak otwiera się skrzynki na piętrze cechu kupców i rzemieślników w scythe?
tam po wybraniu opcji dialogowej 'Pański wóz o numerach SC147 został odholowany na parking straży miejskiej.'
Nie przy wozie, tylko w alejce przy wejściu do Kulawego Kaczora
Tak, to wiem, natomiast każda skrzynka jest zamknięta.
"Zamek w tej skrzyni jest zabezpieczony zaklęciem. Aby go bezpiecznie otworzyć, muszę zdobyć sondę, która potrafi rozbroić magiczne zamki."
Może nieprecyzyjnie napisałam za pierwszym razem, ale chodzi mi o to skąd zdobyć taką sondę.
gdzie jest tabelka z opisem jak działa sprawdzanie następnego ruchu w skrypcie?
Czy po pokonaniu Pterodaktyla odblokują się bosy golemy strażnicze ?
A, rozumiem
Po ustawieniu piedestałów w pustynnej grocie (w ramach questu: Sekrety pustynnych grót)
Jaka jest obecnie szansa spotkania Magicznego Dzbana? 1/100 czy 1/150 na punkt energii?
1/75 walk
Może ktoś powiedzieć gdzie te skrzynie były do questu ,,Wielki Powrót,, ?