Kupić usługę "Uzupełnienie energii Natychmiastowo odnawia punkty energii." koszt to ok. 500 MF.
Podgląd wydruku
Ślepota wchodzi. Według zasady wchodzi każdy status negatywny, poza tymi standardowymi(?) [ta grupa, co jest niezdejmowalna]. Niestety, żeby to było efektywne musiałyby wejść co najmniej 2 statusy. A nawet wtedy, ponieważ Paraliż z Paralizatora wchodzi niezależnie od trafienia ciosem, możemy oberwać Paraliżem.
O dziwo Zombie nie działa. Nie mam pojęcia, dlaczego. Pewnie znalazłoby się wytłumaczenie fabularne w stylu "one są już martwe".
Mega Drenaż jest spoko, jedyna faktyczna słuszna zdolka.
O tym w sumie nie pomyślałem - przyspieszenie robiło zawsze robote na mobki. Spróbuję coś z tym, dzięki.Cytat:
czy na woja czy na maga to ubierz dużo speeda i zdolki nadające przyspieszenie, z autostatusu też warto mieć (skupienie też możesz), rzucaj przeczekanie na tego z największym hp i napierdzielaj tego z najmniejszym hp żeby go zbić zanim tamtemu zleci przeczekanie, a potem no to już masz walkę z 4, i tam ładuj te drenaże i inne gadżety magów
Co się dostawało za wymianę 5 głów strzygi podczas eventu wakacyjnego?
Trzeba było korzystać z mojego poradnika: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ania-do-eventu
w szczególności punkt 1:
Dla pocieszenia dodam że sam nie posiadam zbyt dużo pkt. energii ( < 1000 ) gdyż wykonywanie nowego update pochłania gigantyczne ilości. Może Admin weźmie to pod uwagę?Cytat:
1. [...] Przygotowania najlepiej zacząć najpóźniej 30 dni przed planowanym terminem rozpoczęcia eventu. Bądź przygotowany na start eventu wcześniej niż przewidywany/planowany termin, Admin może wystartować event wcześniej niż w poprzednim roku.
Faktycznie, przeglądając poradnik przeoczyłem jego pkt 3., czyli:
Na przyszłość będę musiał powiększyć swój limit do maksymalnej wartości, ale obawiam się, że po zniesieniu limitu slotów na postacie będę marnował możliwe za zdobywanie na nich poziomy powiększenia limitu energii...Cytat:
zaplanuj wcześniejsze magazynowanie energii, najlepiej 9999/9999 w momencie rozpoczęcia eventu albo przygotuj punkty MF.
Ale faktycznie, pociesza mnie, że ci się nie udało zebrać tyle eny ile chciałeś i mam nadzieję, że admin przejmie sie twoim problemem.
O co chodzi z mroźną plątaniną? Wchodzę tam, wszystkie drogi są poblokowane przez jakieś kamienie czy inne przeszkody, portal nie działają i nie wiem, jak mam niby przejść tę mapę. Dochodzę tylko do żółtego kryształu, który mnie teleportuje do drugiego takiego, a tam już są wszystkie drogi poblokowane skałami, gdy się wejdzie na ścianę tego labiryntu.
Tą pierwszą. Aczkolwiek już sobie poradziłem. Nie zorientowałem się, że ten kamień na początku trzeba sprytnie przeturlać przez kilka portali.
Jak się rozpoczyna quest "Wielki Powrót"? Muszę uwalić robaka, czy pokonanie wodza już mi zapewnia go?
Wódz wystarczy. Musisz bodaj zagadac w Wyszynku do tych awanturników
Jeszcze mam pytanie. Za wymianę punktów na festiwalu wakacyjnym można dostać losowy zwój albo eq unikatowe. Na jaki poziom dostanę eq na postaciach z 84, 86 i 93 lvl? To będzie coś ze Schythe i Kurtuas czy coś starego z czasów Nordii?
Pytanie generalne: A gdzie jest "Kupon na unikat: Oasis" ???
Jakie są możliwości zabrania potworom mp poza podwójnym drenażem?
Gdzie można sprawdzić kiedy odbyła się ostatnia walka z Leszym?
W życiu bym się nie domyślił. Dzięki :D
Czy na Evencie Wakacyjnym jest sens zbierania ziółek na postaci, która nie będzie bić Utopców?
Od czego zależy, czy Południca używa zdolności na * czy **?
Czemu w walce z Południcą nabijają się atrybuty Topora?
jak mi się na evencie trafi krew, której "nie da się ustabilizować" (dająca miksy, a nie odstraszacz), czy mogę po prostu poczekać, aż się tak krew zmarnuje, żeby nie marnować ziół? Bo nie wiem, czy mi się 2 razy z rzędu wylosowała "wadliwa" krew, czy jeśli nie wykonam jej, to nie dostanę nowego "poprawnego" przepisu :/
Opłaca się zakładać na bossy prehistoryczną rózgę na 95 lvl ? Czy lepiej bić w rózgach na 90 lvl ?