To miniatura, screen jest w porządku.
Podgląd wydruku
To miniatura, screen jest w porządku.
Dużo oszustw ma miejsce poprzez podszywanie się pod administracje. Moim zdaniem powinna być zorganizowana na szeroką skale akcja informująca o tym iż administracja nie żąda nigdy loginu i hasła ponieważ je zna oraz że wiadomości od nich się wyróżniają [ czy to po przez kolor loginu (morskiego\różowego lub tła treści wiadomość np niebieskiego)].
prosze uważać na gracza seitas chcialem przelec 7 przedmiotów przez handel a on mnie oszukał i nie odpisuje na pw da sie jakoś odzyskać te przedmioty prosze o odpowiedz bardzo pilne?
włócznia gothar 2x , czepek garudy , pancerz garudy , bransoleta garudy,sztylet kapłana,różdżka garudy.
Kiedy i o jakiej godzinie miał miejsce ten handel?
okolo 13 : 15 dzisiaj da sie cos zrobic?
ok to dobrze by bylo:) bo seitas dał mnie do listy osob ignorowanych jeszcze..
Wpierw trzeba potwierdzić czy taki handel miał miejsce, jeśli tak będzie to zgłoszenie zostanie przyjęte, a Seitas trafi na niechlubną listę oszustów.
Co do zwrotu utraconego ekwipunku to ciężko powiedzieć, zależy od decyzji Admina. Pomimo, że zostałeś oszukany to jednak sam się do tego przyczyniłeś.
dziekuje ze informacje ale znalem seitasa przez dlugi czas i nie wiedzialem ze mnie oszuka..
Transakcja potwierdzona, kwestia ekwipunku pozostaje otwarta.
dziekuje za rozpatrzenie sprawy.
seitas juz oddał eq dziekuje za pomoc itp..
https://desmond.imageshack.us/Himg43...ng&res=landing
I jeszcze pyskuje. Ale i tak nie zostanie ukarany bo nie jest z dającej przykład topki...
Ale to jest temat o oszustach, nie o graczach którzy biją słabszych. Na planszach z możliwością bójek każdy może atakować a jeśli chcesz uniknąć takich sytuacji to po prostu tam nie zaglądaj.
Większość graczy nie mając szans na swoim lv w walkach idzie się powyżywać do wiekowego . Nie przejmuj się nimi to są zwykłe ofermy.