0
Podgląd wydruku
A mag nadal będzie mieć 2/3/4. Ale ta przewaga wojów ogromna.
A ja bym chciał odpowiednika Okrutnych Oparów i Wrednej Chmury, ale go usunęli.Cytat:
Ja bym chciał odpowiednik defensywnego natarcia dla maga, ale to pobożne życzenie
+ I tak jak patrzyłem w raporty Fannindela to użył 11 odnówek (a pewnie miał jeszcze więcej, ale nie wykorzystał). Ja na ostatnim KG miałem 10, ale to i tak rekordowa od kilku tygodni liczba.
Skoro uniki wracają do łask, a wszystkie zdolki, które je "omijały" odeszły, to może dodać sprytny cios?
- - - - - - - - - -
Wgl. to kiedy te zmiany, które nie są "już live" wejdą?
Przede wszystkim najfajniejsze jest to, że nie jest już promowana tylko jedna klasa, a każda coś dostaje.
Defer (czy ogólnie każdy, o małym ataku) dostał coś do szybkiego kończenia walk (berserk), ale za to przenikliwe rękawice będą dla niego groźne, co zwiększa także ich przydatność.
Usunięcie Grzmotnięcia daje życie unikerom, więc kolejna klasa powraca.
Widać więc, że nie tylko duży atak jest promowany teraz.
Unikerow praktycznie nie ma, bo rzadko sie dostaje kompletne eq pod uniki :)
Berserk bedzie slaba zdolka :)
Zapewne u MoPa jest, a raczej była, bo jednak jej nie dodadzą. A nie dodadzą, bo robi dokładnie to co pechowa, tylko że obrażenia fizyczne, nie zabiera many i 5 użyć. Jednak jeżeli tysiąc cięć zastąpi zdolkę której nie ma, to wojowie mają teraz 1 zdolkę specjalną więcej, a więc przewagę. Proponuję więc dodać jeszcze 1 zdolkę specjalną magowi, najlepiej, jak już wspominałem:
Cytat:
Ja bym chciał odpowiednik defensywnego natarcia dla maga, ale to pobożne życzenie
Mop miał na myśli Wyniszczającą Toksynę, ale napisał jej nazwę źle, bo Toksyczne Uderzenie. Wystarczyło się domyśleć.
A ten event polega na walkach pvp. Ty na tym się nie znasz, a ostatnio piszesz tu najwięcej postów. Jeszcze ktoś cię posłucha i wprowadzą coś z twoich propozycji...
Ale czy ta zmiana z odnówkami jest już "live", czy będzie zmniejszana? Bo od kilku edycji liczba odno spadła z ~15 do ~9.
To chyba nie ty decydujesz czy mogę tu dyskutować czy nie? Nie wspominając już o tym że wprowadzili już na KG zmiany proponowane przeze mnie. A i co ty możesz wiedzieć o mojej znajomości PvP? W przeciwieństwie do wielu, ja jeszcze przed kasacją zawsze umiałem sobie poradzić z toksynką. Jak ktoś ZNA SIĘ na walce to umiał ją skontrować i nie była dla niego za mocna. I piszę to jako mag. Zmiana ewidentnie pod publikę. Pozdrawiam.
@ down
Na ich posty odpowiadałem już wielokrotnie w grze i w innych postach na forum wcześniej, wydaje mi się że jest to prowokowanie konfliktów. Niech ktoś się tym zajmie.