Gwoli ścisłości, wydaje mi się, że Mangaro jest stworzony mniej więcej na wzór Sir Tristama, czyli 80lv z eq +6/7/8.
Sir Tristam był zaplanowany dla "zwykłego gracza" na 85lvl, natomiast Mangaro, zgodnie z tym co widzimy w albumie, jest na 105lvl.
Podgląd wydruku
Malboro jest przeciez na 95 (w grupie 4)
Hubiotowi się zamotało, za bardzo lubi swojego Malboraska :P
Wydaje mi się że porównaniu Tristam na 80 do Mangaro na 100, ten drugi wychodzi silniejszy, ale to już może być kwestia gustu i subiektywnej opinii.Cytat:
Gwoli ścisłości, wydaje mi się, że Mangaro jest stworzony mniej więcej na wzór Sir Tristama, czyli 80lv z eq +6/7/8.
Czy set farmera dropi z tego unikata w kurthus farma: Nieużytki i po ilu dniach można zbierać pszenice? Czy te plony nie powinno się potem wymieniać u tego npc?
Pytanko dot. Rzezimieszka.
Czy Rzezimieszek:
a) skaluje się do 80 lvla
b) skaluje się do ok 85 lvla (pod stare Update)
c) skaluje się nawet do 10x lvla
d) Bóg jest odpowiedzia na wszystkie pytania
Zobaczymy jutro :D Ale zapewne się skaluje do aktualnego lvla przeciwnika
Jak poruszać się w rajdzie żab? Już kilka razy próbuję i tylko żaby się męczą na darmo na treningu bo w ogóle nie wiem gdzie tam iść...
Kiedy rozpoczyna się cykl miesięczny?
- - - - - - - - - -
Zadan
pierwszego nowego miesiąca, zadania specjalne wystęją jako 7-me, 14-te, 21-e i 28-e. Czyli w miesiącu który ma 31 dni możesz pominąć 3 dni zadań i dalej móc ubić rzezimieszka. Więcej informacji o zadaniach dziennych tutaj
Znam ten temat, czytałem.
Zastanawiałem się, czy liczy gra te 28 dni od czasu gdy się podejmę zadań, czy sztywno wg miesiąca.
Ale dzięki.
Na amie takie cos teraz wystepuje. "Nie możesz dołączyć, gdyż nie uczestniczyłeś w łapaniu." czy to błąd?
Czy ta Zaciemniona Gmatwanina nie jest jakaś zbugowana trzy razy podchodziłem całe i nie mogłem się dostać do 3 przycisku co jest na samej górze wszystkie drogi poblokowane szukałem po 8 min i nie mogłem żadnej drogi znaleźć jedna była ale to mnie teleportowało w inne miejsce.
Dawno nie dłubałem w skryptach na poważnie. Naprawdę nie ma możliwości sprawdzenia czy status się komuś nie kończy?
Chodzi mi o takie coś, żeby na przykład użyć mikstury skupienia, kiedy przeciwnikowi zostanie 1 tura osłony magicznej.
Zalecany poziom wykonania questa "Kłopoty na plantacji" to 80, a poziom pokonania Abaddona (co daje dostęp do tego zadania) to 82. Czy to błąd?
Takie rozjazdy zdarzają się i wcześniej.
Ja bym się nimi nie przejmował.
Po pokonaniu płaszcza i rozmowie z czarnoksiężnikiem dał mi klucz do warsztatu i zniknął a nie pojawiło nic odnośnie questa trzy siostry to jakiś błąd czy mam go szukać gdzie indziej tego czarnoksiężnika
Gdzie znajdę tawernę ,,kulawy kaczor'' ?
Z czego na ten moment można zdobyć Mega Leczenie 4?
Minibossy/Unikaty/Skrzynie/NPC/wymianki/Questy?
Protoceratops (unikat)
Zaciemniona Gmatwanina
Jak się dostać do trzeciego guzika?
Mam wrażenie że wypróbowałem już każdą ścieżkę, jedyna mi pasująca to blokuje mi jakaś "magiczna bariera" co tepa w inne miejsce mapy + dodatkowo nasza postać mówi że ona słabnie a wcale tak nie jest :p
Ta magiczna bariera to kilka razy tak musisz podejść i zniknie sobie.
https://mfo3.pl/r/b41fef1b7
Wbiłem do walki z 1 eny, zakończyłem z 2, czemu nie dostałem ml4 już drugi raz :(
Może ktoś dać info jak to działa
Z unikatem musisz mieć ene przed. Inaczej przepada
Miałem 1 energii w momencie dołączania do walki, więc w takim razie nie powinien przepaść skoro mogłem dołączyć na sos, a w momencie w którym walka się kończyła miałem już 2, czyli warunek z posiadaniem co najmniej 1 eny przed końcem też został spełniony lub powinienem dostać drop z 1, bo tak działa to w walkach z zwykłymi potworami
Na Protoceratopsy musisz mieć ene na 2 sztuki tak samo jak osoba która złapała.
"Udało mi się z Arimanami. Niestety zawiodłem w jednej, kluczowej sprawie – nie chcą być mi posłuszne. Próbowały mnie nawet zaatakować, ale byłem na to przygotowany i wraz z Zaklętym Płaszczem zagoniliśmy je do niezagospodarowanej części warsztatu."
Mefity to rodzaj Arimanów?
Tak
Jak to jest z tym kopaniem w Zakazanej Kopalni? Próbowałem sobie kiedyś kopać i nagle mam animację, że Lavos drze mordę i nie daje mi pracować. Powtórzyło się to kilka razy i stwierdziłem, że nie można kopać, gdy Lavos łazi po mapie. Jednakże jego darcie mordy tak bardzo mi przypomina darcie mordy mojej świnki morskiej, że chciałem je pokazać mojej dziewczynie. No i oczywiście podchodzę i postać kopie normalnie na każdym możliwym złożu. Także ani nie pokazałem fajnej animacji ani nie wiem, kiedy można kopać.