Moze bedzie je mozna wymienić za cos ekstra (sklepik) zanim znikną. Ale generalnie też nie wiem :D. Tak było bodajże w walentynki czy halloween odn. pyłów które miały sie przeterminować.
Podgląd wydruku
Moze bedzie je mozna wymienić za cos ekstra (sklepik) zanim znikną. Ale generalnie też nie wiem :D. Tak było bodajże w walentynki czy halloween odn. pyłów które miały sie przeterminować.
Dlaczego od zdobycia pierwszego złotego medalu w pvp auto w 24h, nie widzę siebie w Rankingi/Walki Pvp w ciągu 24h? Także w manualu.
https://i.gyazo.com/2c4bc1114896c11e...7727ee063b.png
Medal z przedwczoraj, więc byłbyś widoczny w rankingach właśnie z 6 kwietnia.
Nie idzie tego jełopa w jakiś sposób zbanować trwale ? Niezwykle męczący jest jego spam, a próba rozmowy z nim ma się ni jak, do jego indoktrynacji. W dość znaczący sposób psuje obraz gry a w dodatku początkujący gracze może zniechęcić. To chyba nie jest korzystne ani dla gry, a tym bardziej dla adminów.
16:05
matipce po co grasz, skoro tak ci zle tutaj
16:06
DEWASTATOR Leon Full Bo ta gra ma szanse na nowy start, ma olbrzymi potencjał
matipce to stwórz samą swoją grę
DEWASTATOR Leon Full Pytanie brzmi czy ktoś go wykorzysta czy będziemy brnąć w te zło
matipce i nie przeszkadzaj innym tutaj grać
16:07
matipce twój spam jest naprawdę męczący
DEWASTATOR Leon Full To niech mnie wysłuchają ludzie, a nie narzekają
DEWASTATOR Leon Full Będę mówił aż zostanę wysłuchany
16:08
matipce nie zostaniesz wysłuchany nigdy, myślisz, że "elita" dostała wszystko za free? dochodzili do tego latami
matipce a ty chcesz od razu, już
matipce i sam zniechęcasz do siebie społeczeństwo
DEWASTATOR Leon Full Tak dostała wszystko za free od admina
16:09
matipce nic nie dostają
DEWASTATOR Leon Full Tak właśnie, nie słuchasz mnie
matipce daj jakiś jeden dowód
DEWASTATOR Leon Full Nie jesteś wart mojego czasu, walczę dla tych co chcą sprawiedliwości
16:10
matipce słucham ? Obrażać potrafisz, udowodnić nic
6:10
DEWASTATOR Leon Full Ostatnio dałem dowód
16:10
DEWASTATOR Leon Full 4 dowody
16:11
DEWASTATOR Leon Full Wam nie potrzeba dowodów, wy nawet nie chcecie spojrzeć w link z dopiskiem dowody
16:11
matipce dawaj print screen albo link
cóż, to prawda, że ten osobnik denerwuje wszystkich, ale nie łamie regulaminu :p
chociaż biorąc pod uwagę fakt, że nowych graczy ciągle wyzywa od "idiotów, którzy nie widzą działań elity", uważam, że jest to działanie na szkodę gry.
Jednakże admin nie chce go z niewiadomych przyczyn zbanować. Może kupuje dużo emefów? xD
Przecież ten typek to zwykły troll, nie karm trolla.
u mnie od dłuższego czasu leon ma ignora i działa, polecam, bo i tak nic nowego nie wymyśli
Na jakim poziomie solo ubiję Gomeza (Najlepiej nie używając mikstur specjalnych)?
Z czego dropi uzbrojenie na 25lv (poza gomezem)?
Z diablosa dropi.
Wiem że wyjdę tym pytaniem na idiotę i wgl, ale jak sobie ustawić avatar?
Wiem edytowanie profilu OK. Tam gdzie się zmienia avatara i jest ta opcja ,,Nie używaj Avatara". To na start jest zaznaczone i nie umiem tego odznaczyć. Pomógłby ktoś? :p
Wie ktoś gdzie można obejrzeć filmik z tego tematu? https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?...er=asc&start=0
Screen z filmiku:
Załącznik 4367
Ile potrzeba mieć szybkości, aby doublować meduzy na start?
Było kiedyś ok. 205, ale teraz coś nie działa i nie zawsze on jest
Mi działało 183
Jak mam obecnie 5 postaci i usunę jedną to będę mogła z powrotem stworzyć postać(oczywiście po tym, jak minie czas usuwania postaci)?