- to chodzi o uratowanie żony Mikołaja? Czy też jest jeszcze inny mini-quest o którym nie wiem?Cytat:
Mini-quest, o którym dowiecie się od Świętego Mikołaja
btw. Żona jest w którymś z pokoi adwentowych, tak?
Podgląd wydruku
- to chodzi o uratowanie żony Mikołaja? Czy też jest jeszcze inny mini-quest o którym nie wiem?Cytat:
Mini-quest, o którym dowiecie się od Świętego Mikołaja
btw. Żona jest w którymś z pokoi adwentowych, tak?
Czy to normalne że mam limit pokonanych gremlinów (200/200), a niektórzy mi pisali że takowego nie dostali?
ja mam limit ubitych gremlinów 9600/9600 pozdrawiam
Jak tarka dołącza do walki z upominkiem z drugiego końca mapy?
Kiedy adnotacja u necrona kiedy był zbity?
Dlaczego jeszcze świąteczny upominek nie jest depozytowy?
Czy ktoś też miał taką sytuację kiedyś, że bez walki z gremlinami na wejściu do fabryki zabawek z bomby pojawił się grinch dwa razy jeden po drugim?
Ma ktoś warunki pod zdolke kuracje?
Co lepsze jest kupienie za 100 mf ileś tam golda czy kupienie bonusów na 3 x postaciach na 4000 potworkach np eventowych?
Kupienie bonusów na 3x postaciach.
Powie mi ktoś ile wymienił tych prezentów za mf i jaka jest skuteczność dostania tych mfow bo jak jeszcze mialem unblock Aska to dużo wymienił i mała była ta skuteczność.
Czy limit 4 prezentów jest na konto czy na postać
jak wyłączyć śnieg na ośnieżonych wzgórzach?
Poziom postaci 72, a poziom postaci 73 + wymiana prezentów za nagrody u Mikołaja. Czy różnica w jakości nagród byłaby duża?
Czy twórcy planują stworzyć 4 wersje MFO ?
Nie ma szans. Do ukończenia fabuły zostało dobre 10 lat jak nie więcej gdyby dodać drugi kontynent. Jeżeli Tomi zdecyduje się kontynuować projekt po Folhordzie to raczej da nam wtedy znać. Oczywiście może dalej powierzyć główne prace swoim młodym testerom przy obecnej fabule ale za 10 lat co niektórzy mogą się wykruszyć i zarówno kadra administratorska jak i grono testerów więc raczej wątpliwe jest, żebyś doczekał się v4. Proszę twoja odpowiedź.