Ma ktoś skrypt na szkieletora *2 na woja bije mieczem lvl 51
Podgląd wydruku
Ma ktoś skrypt na szkieletora *2 na woja bije mieczem lvl 51
jaki procent szans na zdobycie pestki dyni z potworka i jaki jest procent szans na zrespienie minibossa herszta
Jak to jest z tymi nieaktywnymi kontami mfo3? Nowe konta szybciej się kasują od tych kont co były utworzone na początku. Przykład ranking złota jest konto eilam, które od kilku lat ma perma. Kolejne konto to głośopt też osoba od 5 lat nie zalagowała się na konto. Jest dużo więcej takich kont i nie rozumiem czemu nowe konto ma szybciej kasację konta a stare konto to może przez kilka lat być i nie zostanie skasowane.
Czy blokowanie levelu postaci działa na rozpad dropu złota?
Jakie staty powinny mieć dwa idealne żółwie hełmy +3, aby po połączeniu z z dodatkowymi żetonami wyszło +8?
Kiedy można się spodziewać update Scythe? Trailer został wrzucony dobre 7 miesięcy temu, od tamtego czasu cisza, żadnego info. Prace są w ogóle kontynuowane?
Mało zabawne i olewające podejście. Takich pytań by nie było, gdyby administracja chociaż w małym stopniu informowała w jakiejkolwiek formie o postępach i planach które obecnie są realizowane, gra jest tak poważnie prowadzona, że ostatnie newsy/wprowadzone zmiany są w kółko o poprawkach globalnego potworka który warto podkreślić nic nie daje, ale jest jedyną atrakcją dla graczy pod względem rywalizacji w grze xD
Nie mam problemu, niech se te update wychodzą nawet co 5 lat tyle ile czasu potrzebują. Liczę, że czas najwyższy przynajmniej informować co jakiś czas graczy o postępach bo sory, wstawienie kuponu na unikat podczas eventu to za mała informacja o "zbliżającej się" aktualizacji. Co za problem wrzucić jakiś screen mapki lub opisać w paru słowach nad czym ostatnio pracowali? Jeżeli w ogóle jakieś pracę są
Od czego zależy kto rozpoczyna walkę w różnych jej rodzajach (Bójki, walki z potworami, walki na arenie, pojedynki)?
Pytanie do adminów, testerów i wszystkich innych mających styczność z tworzeniem gry i do silnika gry - na ile i na jakie sposoby można wprowadzić odnawianie mini? Dla przykładu, czy jest możliwe wprowadzenie zmniejszania czasu odnawiania w zależności od zbicia mobków? Czas odnowienia 24h a po zbiciu 100 mobków czas skraca się o połowę lub o 1-3 godziny, maksymalnie do 1 godziny oczekiwania?
Z jakiego powodu mam limit 5 postaci na swoim koncie? Właśnie się dowiedziałem, że domyślnie można mieć maksymalnie 3, ale w życiu nie przypominam sobie, żebym powiększał limit postaci.
czy jesli 2 grudnia drzwi drugie nie zostaly przeze mnie otwarte mimo, ze mam klucz, to bedzie dalo sie jeszcze pozniej to nadrobic, chociazby za mf'y?
Też nie otworzyłem drzwi drugiego grudnia, pomimo posiadania klucza, ale otworzyłem je za kupiony za MF specjalnym kluczem. Tylko, że dzisiaj też zdobyłem klucz od Wrednego Gremlina i mam już klucz na jutro. Czy teraz cały czas będę miał o jeden wiecj czy będę mógł jednego dnia nie odbierać klucza od Gremlina, a pomimo to otrzymam pełna nagrodę?
chyba tak.
O ile dobrze pamiętam, to klucze nie mają znaczenia, liczą się drzwi. 3 grudnia mozesz otworzyc tylko trzecie drzwi, albo użyć tego klucza za emefy do drzwi 1/2.
- - - - - - - - - -
możesz kupić klucz za emefy i nim otworzyć, zwykłym się już nie da.
a w ktorym miejscu moge taki nabyc?
Jest jakiś wzór uwzgledniający o ile ranku będzie walczyć 2 graczy o określonym rankingu? Np. 757 broni się przed atakiem kogoś z 613 rankingu? Jak policzyć o ile pkt toczy się walka?
Za multi konta jest ban? jeżeli tak to jak to sprawdzają?
Załącznik 18395
oprocz tego jest automatyczny system do wykrywania multi
Pytanie mam dlaczego w 1 dzień miałem 2x grinche a na następne dni miałem 3x? Też to od rng zależy?
Czy ktoś może pamięta ile zetonkow i golda się dostawało jak się podnosiło ten prezent na koniec kalendarza eventowego i na każdej postaci się to samo dostawało? Taka samą ilość? Oprócz kalendarza na 2024.
moje notatki z 2020 (albo 2019?):
bonus za wszystkie - 134 000 złota (poziom x2000?), koralowy kaptur +1, psioniczny atak, kalendarz na rok 2020
czyli zloto, losowy unikat na twoj poziom, losowa zdolnosc na twoj poziom i kalendarz, nie ma zetonow oprocz tych za codzienne otwieranie
Jeżeli kalendarz na rok 2020 to notatki z 2019
Podczas naprawy uzbrojenia u Mariusza w Azarad otrzymałem powiadomienie "Koszt naprawy nie został doliczony ze względu na wykrytą próbę wyłudzenia." Sprawdziłem koszt naprawy, przelogowałem na alta, żeby wyciągnąć z depozytu odpowiednią sumę, po czym wróciłem na główną postać. Przelogowując nie zamknąłem okno naprawy - czy właśnie tym było spowodowane niedoliczenie kosztu naprawy? Jeśli nie, to czym? Jak uniknąć tego w przyszłości?
Tak, przelogowanie i nie rozpoczęcie rozmowy z Mariuszem od nowa triggeruje ten błąd. Najbezpieczniej pójść zobaczyć koszt naprawy, wrócić do Azarad, wyjąć tyle ile trzeba i dopiero naprawić. (Ewentualnie wyjąć całego golda jak się ma wykupione miejsce bez prowizji, pójść naprawić i schować resztę)
Ma ktoś może rozpiskę, bądź jakiś linq do forum gdzie są opisane wszystkie looty z prezentów podczas eventu?
Chodzi o prezenty spadające z sań mikołaja?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ński-Upominek
Najważniejsze informacje o prezentach -> Możliwa zawartość prezentów.
Ile +/- trzeba fragmentów zabawek żeby starczyło na zrobienie 300 prezentów