a ile ich jest, posiadam 1 a z tego co wiem są 2
Podgląd wydruku
a ile ich jest, posiadam 1 a z tego co wiem są 2
Miecz magi lodu dobry ?
Wymagane jest:
a) 20 x Ruda Żelaza
b) 5 x Ognisty Fragment
c) opłacenie kosztów robocizny w wysokości 10000 sztuk złota.
Czym jest ognisty fragment?
Dobry, ale aby efektywnie go wykorzystać musisz mieć atrybut Lodu nabity
Na duchy Gothar lepiej topor życia czy miecz magi lodu?
topór życia
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigabilty makes me a feared opponent in any human endeavor.
Ale on odejmuje szybkosc
- - - - - - - - - -
Czego nie lepiej miecz magi ?
wydaje mi się że darmowe HP kosztem ~100 HP jest bardzo opłacalne
czy ma ktoś link do zbioru informacji Boże Narodzenie?
Taki zbiór nie istnieje- nikt go jeszcze nie stworzył :c.
Jest tylko poradnik do minigierki noworocznej- https://forum.mfo3.pl/showthread.php...e-Starego-Roku
W jaki sposób odblokować opcje zbierania rydzów?
Pokonałem Herszta Banitów Gadałem z Szamanem i Mardufem i nie mogę wejść z nimi w interakcje
Gdzie znajdę grafiki i gify ataków?
To źle Ci się wydaje. To kiedy oddasz księgę nie ma żadnego znaczenia, tak jak zabicie kapłana. Wpierw musisz mieć questa z Norą w Gothar, bo dopiero wtedy Marduf mówi o możliwości zbierania grzybów, których potrzebuje do Eliksiru Pomniejszającego. Mając tego questa możesz normalnie zbierać grzyby.
Jakie eq na 80 mozna zalozyc na magu które dodaje Ilość AP za zabite potwory?
Jakie są +/- szanse na drop Doładowania z Pingwina?
co się z stało z graczem "Burmester" ? ;(
Czy bonus z gemów Obrony i Obrony magicznej V2 maksymalnie może wynosić 50% tak jak z gemów V1
https://mfo3.pl/r/bd1c1401c
Dlaczego za tą walkę dostaję 9 żetonów ? Użyłem potek o równo wartości 24 żetonów
Czy możemy przestać pisać, że w tym roku Boże Narodzenie rozpocznie się wyjątkowo wcześnie? Dzieje się tak już piąty raz, żaden mi wyjątek...
Czy w tym roku też jest blokada na relogowanie na inne postacie na eventach (blokada wejścia na globala)?
Na zabawkę potrzeba 3 czy 4 fragmenty?
Poradnik --> Zakładka "Ogólny opis bossa"
Od 24 grudnia jest możliwość uratowania elfów z piwnicy fabryki, gdy już to uczynimy stragany zostaną otwarte.
Jaki jest sens dawania blokady poziomowej na globala, a potem jej zdejmowanie???
Wczoraj był dziś nie ma, bug czy znów bez info :confused::rolleyes:
- - - - - - - - - -