Daj ignory.
Podgląd wydruku
Daj ignory.
https://gyazo.com/921bdaa3877ff369e90daf4f35fe0818
Mówi samo za sb, wcześniej napisał też, że zaraz wejdzie na postać bandyta eliar i nam pokaże kto tu rządzi ^^
Załącznik 6329
- - - - - - - - - -
Radze nie wymieniać z graczem Kim Chi mini bosów typu wdowa czy kraken ponieważ nie oddaje.
Załącznik 6332
Jaki wybredny :(
21:21maximus
Hej chcesz kupić kod na 25mf??
21:24Nattat
chcesz kupić bana?
21:25maximus
Ciekawa propozycja może jutro się dogadamy?
Nie chciało mi się skrina robić
Wklejanie rozmowy z czatu na forum używając WYSIWYG sux
No mi w ostatnim czasie przyszly takie 2 informacje, od gracza maximum i Okitsoli.
- - - - - - - - - -
21:31
maximus Dajesz połowę hajsu i itów ja ci daje kod ty resztę i tyle
cos takiego jeszcze doszlo*
- - - - - - - - - -
22:23
Kacperson Cześć ziomeczku chcesz może kupić 60mf za jakieś itemki lub hajs ?
jeszcze 1 ;D lubia sprzedawac te ''niewidzialne mf'' :)
- - - - - - - - - -
22:26
Messi BANK myslisz, ze wolno wgle je sprzedawac?
22:26
Kacperson Jeżeli nie chcesz to wypierdalaj
Załącznik 6334
Przynajmniej jest świadomy - to się liczy!
Załącznik 6336
Ale ja nie jestem jego mordą :(
Chwilę po tym pojawił się drugi kupiec:
Załącznik 6337
Załącznik 6340
Kolejny co sprzedaje konta
Teraz najwiecej zgloszen jest na graczy Okitsoli, Kacperson i maximum o oszukiwanie z sprzedaza mf ;/ trzeba cos z tym zrobic...
Handlowanie kodami na punkty MF.
Załącznik 6362
Załącznik 6363
Załącznik 6364
EneDueRabe, nie polecam gracza, okradł mnie na całe eq na 65. A mianowicie Pajęczy Hełm +6, Pajęcza Zbroja +6, Pajęcze Buty +6, Pajęczy Wisiorek +7, Koralowy Kaptur +7, Koralowa Zbroja +7, Koralowe Buty +7, Koralowy Pierścień +7, Różdżka Pośpiechu +7, Jaszczurza Różdżka +6, Astralna Różdżka +6.
Ukradł Ci eq i teraz na nim zdobywa ranq, nieźle.
Zastanawiam się, jak można pożyczyć takie eq.
Ja bym swoim kolegom nie pożyczył, bo znając ich, to przestaliby po chwili grać w mfo i nie chciałoby im się tego eq oddać.Cytat:
Znałem się z nim jakiś czas, nie ufałem mu w 100% ale jednak je pożyczyłem.
Załącznik 6443
Załącznik 6444
Załącznik 6445
Załącznik 6446
Rozbójnik Alibaba-wyłudzanie od graczy golda pod pretekstem wymiany za mf
Gracz ten pisał, że ma na sprzedaż 50mf. Z niewiadomych przyczyn nie chciał wymienić się normalnie, przez aukcje. Zamiast tego chciał najpierw golda, żeby potem jak on to określał "wpisać kod na mfy" dla danego gracza, co oczywiśnie nie jest możliwe.
Załącznik 6442
nawet sam przyznał się do oszustwa na głównym
za duża grafika
Wydzielony obszar treści właściwej:
https://images84.fotosik.pl/990/2af21841438f0fd2.jpg
nadal spami na drugą postać teraz
Załącznik 6569
Jeśli na screenie występują wulgarne słowa lub inne nieprzyzwoite treści należy:
1. Zamalować, rozmyć dane słowa przez opublikowaniem
2. Użyć znacznika spoiler z dopiskiem jaka treść się w nim znajduje (zalecana opcja)
Nie ma sensu dodawać takiego screena lub bawić się w cenzurowanie jeśli jest on kolejnym powieleniem wcześniejszych zgłoszeń.
Ja nie wiem o co chodzi ale gracz: mroczny pan ogrów napisał:
Od:
mroczny pan ogrów
07.02.2018 17:32:31
Witam Mam na wymianę konta: Nick Savmon mag 68, Wotan mag 66, Sigrida woj 66 widar mag 44 oraz Sigford woj44 na koncie bankowym Sigford full mf i kasy mój brat kupił te konta 3 lata temmu i mu sie znudzily zamienisz sie za twoje?
Podejrzewam, że są to skradzione konta. Jeżeli nie, to nie mam pojęcia dlaczego ktoś chciałby wymienic moje konto na którym nic nie mam na jakieś wypasione z kasą.
Normalnie jak się komuś gra nudzi, to przestaje grać albo zaczyna od nowa a nie bierze postaci od kogoś.
Ja nic nie wiem na ten temat, to jakieś oszust i wyłudzacz, konto jest moje i nikomu go nie oferuję.
Załącznik 6601
Czemu nic z tym nie zrobicie?
Też to miałam
Załącznik 6604
wprawdzie od siostry, ale ze mamy wspólny komputer, to ja wrzucę - ona nie może teraz
(scam)
Załącznik 6605
a tu inna ciekawa sytuacja (groźby)
Załącznik 6606
Załącznik 6607
Załącznik 6608
Załącznik 6609
Załącznik 6610
Załącznik 6611
z przykrością oznajmiam, iż graczem tym jest Jacul działający na innej postaci.
tutaj też coś mam
https://imgur.com/a/qRnI6
Widać próbuje sobie dorobić na oszukiwaniu innych
Nic z tym nie jest robione ? To przeczytaj wiadomość od Tomiego:O MrocznyPanOgrów.Cytat:
Konto otrzymało bana, aczkolwiek prawdopodobnie ono też padło ofiarą włamania i zostało wykorzystane do spamowania.
IP z którego wysyłano PW zostało zablokowane.
Gracz "ggggggggg" umówił się na wymianę mini-bosa, po tym jak pokonaliśmy mojego, on wyszedł z drużyny i uciekł z mapki...
https://files.tinypic.pl/i/00959/z49tgn1sxlh0.png
https://files.tinypic.pl/i/00959/2wxjzszwhrjj.png
https://files.tinypic.pl/i/00959/swao9dxsd0f3.png
Istotnie, szkodliwość tego czynu jest niskiego szczebla, ale nie o to w tym chodzi.
Już o tym pisałem, tylko nie pamiętam na której to było stronie :) Powtórzę.
Zgłoszenie takiej sytuacji, jest ważne ponieważ pokazuje, że dany gracz ma predyspozycje do oszukiwania innych.
Jeśli oszukał raz, może to zrobić znowu. Może wtedy nie chodzić o wymianę bossa, lecz np. o pożyczenie ekwipunku
lub cokolwiek innego co będzie miało poważniejsze skutki. Przez taką błahostkę ten gracz wystawił świadectwo o sobie,
że nie należy mu ufać i najlepiej unikać wszelkich interakcji z nim związanych.
12:09
LeoMessi masz tyle? ;)
awug od brata pożyczę
LeoMessi wydawalo mi sie ze miales 3k ostatnio ;)
awug znaczy wezmę sobie:)
LeoMessi ale jak? ;)
12:10
awug no wbijam na jego konto i daję handel
chciałbym się zapytać, bo wchodzę dzisiaj do mfo3 i 50k monet mi zniknęło ( mam tylko 5 ), cała zbrojka i wszystkie gemy i nie wiem co zrobić
bo chciałbym to odzyskać jakoś ( podejrzewam że ktoś się włamał i na swoje konto przesłał ) i czy ktoś wie jak to zgłosić?
zmieniłem wprawdzie hasło, ale jak się włamał wtedy to jeszcze raz może a golda to nie zwróci :(
1. Sprawdź dokładnie postać, może schowałeś do depozytu. Przejrzyj historię na targu.
2. Jeśli nic się nie znalazło to zmień hasło, nie tylko w grze. Maila podpiętego do konta też zmień.
3. Nie wchodź na żadne strony oferujące darmowe mf i nie podawaj nikomu hasła.
Zgłoś do administratora na forum.
Tomi
niegdy nie wchodziłem na takie strony bo to oszustwo a hasła jusz zmnieniłem ale nadal chciałbym to odzyskać i nie wiem jak :(
gdyby tak dodać golda za itemki i jaki poprostu zabrał to chyba z 1,5 milona by sie uzbierało :(
- - - - - - - - - -
i jak niby to zgłośic?
- - - - - - - - - -
1.sprawdziłem ( oprócz tej historji bo nie wiem jak ) i nie mam tego
2.zmnieniłem chasła
3.niegdy nie wchodze na takie strony bo to oszustwo
- - - - - - - - - -
i jeszcze raz - jak mam administratorowi to niby zgłosić!?!?!?:mad:
ok, thx i sory.
Nie widziałem tej funkcji.
A mówię tak bo jestem "troszke" zdenerwowany bo mi strasznie zależy na tym koncie.
Miałem tam lvl 28 i 200k golda (w depozycie +50k w ekwipunku )
Multikonta:
- hakuś
- hakerek
- hakuś zapasowe konto