Początkiem gry każdy gracz zostaje poinformowany o dostępnych opcjach, więc nie ma takiej możliwości. Chyba że dla Ciebie chodzenie po mapie, atakowanie potworków i leczenie się już jest trudne, a to dodatkowo Cie obciąży.Cytat:
Może jeszcze mam jej mówić ile przeciwnik ma mp? SŁABE
Myślę że każdy marzy o tym by mu jakaś grupka pisała co ma robić. (Dużo osób może nie wiedzieć jak włączyć zakaz oglądania i zniechęcą się do gry jak jakiś dowcipniś
Taka informacja praktycznie nic Ci nie daje.
Spójrz na to inaczej, nie każdy siedzi całymi dniami na mfo3. Myślisz, że ktoś będzie miał czas, żeby to robić, tacy na pewno się znajdą, ale nie będzie to raczej duża grupka.
---------
Nie ma, aż tak dużo czasu na ruch ?
Mamy od tego całą minutę, chyba nie powiesz, że zastanawiasz się 50 sekund jak zaatakować. Ile trwa dodawanie do listy ignorowanych ? Klikamy w dwa miejsca i gotowe, zajmuje to max 3 sekundy. Poza tym czat nie zajmuje ekranu gry.
Ale na Twoje życzenie: Dodam do propozycji wymóg 5 pkt energii i widoczność tego co jest pisane w czacie zbiorowym.
Przecież nie wiesz z kim gracz walczy, igrzyska to jedynie pvp, a tu przychodzi na myśl Pve.Cytat:
I po co w takim razie igrzyska skoro będzie to dostępne na co dzień.
Chyba nie wypowiadasz się w imieniu jakiegoś legionu ?Cytat:
Niech robią lepiej coś dla większej ilości graczy. A nie dla kilku którym się nudzi.
Pisałem. - Was też jest kilku, tyle że jest to nadal mniejszość w porównaniu z tymi którzy zagłosowali na tak.
-------------
Masz :Cytat:
@Edit(Na życzenie - Sic - informacja): To co piszą gracze byłoby widoczne w czacie zbiorowym - ewentualna dodatkowa opcja "nie pokazuj czatu zbiorowego".