Polecam zmienić stronę główna gry, bo ona kłamie :) lub po prostu ją aktualizować w nowe filmiki, screeny.
Jak dla mnie administrator tymi słowami chce sprowokować konflikt.Cytat:
A kim Ty jesteś, by mówić innym, co mają robić? ;)
Podgląd wydruku
Polecam zmienić stronę główna gry, bo ona kłamie :) lub po prostu ją aktualizować w nowe filmiki, screeny.
Jak dla mnie administrator tymi słowami chce sprowokować konflikt.Cytat:
A kim Ty jesteś, by mówić innym, co mają robić? ;)
Na wasze szczęście, wasz administrator jest wyjątkowo cierpliwy i tolerancyjny, zamiast banować - traci czas na rozmowę. Tego jak widać też nikt nie docenia ;)
W jaki sposób strona główna gry kłamie?
piszą tam o Salamandrii któej nie ma :D oraz to : "Olbrzymi, tętniący życiem świat gry, pełen przygód i zadań do wykonania."
na stronie głównej brakuje informacji o wolno rozwijającej się fabule itd.
1. po pierwsze nic nie wspomina, ze gra jest w fazie Bety
2. Jak poruszac sie po krainach czegos czego nie ma ?
cytat z gry "W starożytnym świecie magii i miecza trwa nieustanna walka dobra ze złem. Wyrusz w wędrówkę po krainach Arkadii i Salamandrii, przeżyj niesamowite przygody i zmierz się z Siłami Ciemności. Los świata jest w Twoich rękach! "
Faktycznie , olbrzymi swiat jest, Ale wedrowka po salamandrii ?, jakiej Salamandrii ?
3. Po zatym skoro to jest produkt polski, dlaczego nie ma jakiejs polskiej flagi, orzelka... czyzby nie sa patriotami nasi kochani "Admini", moze sie wstydza Polski? , czy to celowy zabieg ?
Od samego początku nie wspomina, bo nie musi.Cytat:
1. po pierwsze nic nie wspomina, ze gra jest w fazie Bety
Chłyt marketingowy ;)Cytat:
2. Jak poruszac sie po krainach czegos czego nie ma ?
cytat z gry "W starożytnym świecie magii i miecza trwa nieustanna walka dobra ze złem. Wyrusz w wędrówkę po krainach Arkadii i Salamandrii, przeżyj niesamowite przygody i zmierz się z Siłami Ciemności. Los świata jest w Twoich rękach! "
Faktycznie , olbrzymi swiat jest, Ale wedrowka po salamandrii ?, jakiej Salamandrii ?
No powiedz, że żartujesz? :DCytat:
3. Po zatym skoro to jest produkt polski, dlaczego nie ma jakiejs polskiej flagi, orzelka... czyzby nie sa patriotami nasi kochani "Admini", moze sie wstydza Polski? , czy to celowy zabieg ?
hehe tak zartowalem ...Cytat:
No powiedz, że żartujesz? :D
ale to nie glupie :P
no i wlasnie dla mnie to jest zwykle klamstwo...Cytat:
Od samego początku nie wspomina, bo nie musi.
bo jakby wspomniano o tym by bylo inaczej,
Nic by się nie zmieniło. Nikt na takie detale nie zwraca uwagi.Cytat:
no i wlasnie dla mnie to jest zwykle klamstwo...
bo jakby wspomniano o tym by bylo inaczej,
Beta to taka wygodna (dla administracji) wymówka na forum, czemu nie ma tego czy tamtego ;)
cos mi sie przypomnialo:
Dziekujemy droga Administracjo, za mozliwosc korzystania z uslugi niepelnej.Cytat:
Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. Usługodawca zastrzega sobie prawo do całkowitego zaprzestania świadczenia usługi.
Chociaz przydalo by sie jakies info, w tej kwestii.
Po n-tym temacie o tym samym na nic innego nie ma się już siły i zaczyna się zbywanie ;)Cytat:
A-HA! przyznajesz ze to wymówki!
Ja tu tylko zamiatam ;)Cytat:
tylko po co one... Adi jesteś tak jakby łącznikiem tudzież rzecznikiem.
Nie mają. Po prostu doba nie jest z gumy.Cytat:
Powiedz dlaczego J&T mają tą gre gdzieś?
Zwróć uwagę, że poważne problemy są rozwiązywane dość sprawnie (awarie gry, płatności). Do tego codzienna obsługa gry też zajmuje czas, który trzeba zabrać z puli potrzebnej na zrobienie aktualizacji fabularnej.
W niedzielę.Cytat:
i kiedy up?
Tego typu regułkę znajdziesz praktycznie wszędzie.Cytat:
Dziekujemy droga Administracjo, za mozliwosc korzystania z uslugi niepelnej.
czy ja wiem, w koncu te problemy dotycza pieniedzy.Cytat:
Zwróć uwagę, że poważne problemy są rozwiązywane dość sprawnie (awarie gry, płatności). Do tego codzienna obsługa gry też zajmuje czas, który trzeba zabrać z puli potrzebnej na zrobienie aktualizacji fabularnej.
Dalej nie "naprawiono" bledy 502 gateway, wystepujacego w okolicach 3 nad ranem...
no ale o 3 przeciez juz prawie nikt nie gra.
O tej porze odpalane są skrypty konserwacyjne. Obciążony serwer sypie błędami - trudno, przeżyjesz ;)
taaak, bledy są poprawiane w miarę szybko, ale wierz mi gdyby któryś z nich dał jakąś notkę na jakim etapie są i dlaczego tak długo trwa wszystkich by to uspokoiło.
i nie byłoby narzekań.
w którą niedzielę:P
i wlasnie o to chodzi,
do tego dazymy...
A nie cos "pojeknac" ze za 5 miesiecy i dalej "olewac" sprawe.
Konkretnie niech napisza, czy faktycznie dalej gra beda sie zajmowc czy tez nie,
na jakie etapie to wszystko jest i tym podobne.
szkoda ze o tym tez nigdzie nie wspomniano.Cytat:
O tej porze odpalane są skrypty konserwacyjne. Obciążony serwer sypie błędami - trudno, przeżyjesz ;)
Byłoby jeszcze gorzej ;)
"A czemu X trwa tak długo? Ja zrobiłbym to w Y!".
Kiedy Jacek zaczynał robić grę i był jeszcze w liceum, też nie wiedział, jak większość z was, co to brak wolnego czasu ;)
Przecież codziennie się zajmują.Cytat:
czy faktycznie dalej gra beda sie zajmowc czy tez nie
No właśnie dziś około 6:45 miałem te błędy. To chyba trochę późno, bo w roku szkolnym ludzie o tej wstają do szkoły, a przy okazji ene by sobie mogli stracić... trochę utrudnia. Powinny być jakieś konkretne ramy wyznaczone, kiedy są prace.Cytat:
Co do tematu - narzekanie raczej nic nie zmieni. Admini i tak wypuszcza upa kiedy beda tego sami chcieli, oczywiscie, okres wypuszczania przechodzi wszelkie granice, ale raczej i tak nic nie wskóramy. Pozdro dla kumatych.
BTW Adi: Ciesze sie, ze zaczynasz sie forum interesowac i jestes na nim codziennie.
Przecież jestem (prawie) codziennie.Cytat:
BTW Adi: Ciesze sie, ze zaczynasz sie forum interesowac i jestes na nim codziennie.
Oboje jesteśmy z rocznika Czarnobyla. Także do gimby chodziliśmy w tym samym czasie ;)Cytat:
A ty zaczynałeś wtedy gimnazjum i nauczyłeś się, co to lenistwo
Kiedyś się śmiałem z tezy, że benerit zrobił połowę upka, ale teraz wydaje się to mniej zabawne.
czy termin do 7 października jest nadal aktualny ? czy zaszły jakieś zmiany ?
Nic a nic nie ruszyło.
Macie świetną okazję żeby korzystać z wakacji a nie siedzieć przed komputerem, to celowe zagranie.
A dzisiaj?
Czemu miałby być jutro ? Chcę tylko aby admin się wypowiedział i zasucharzył nas swoją wymówką.
Pamiętaj, że "priorytety często ulegają zmianie". Chcesz kolejny cytat do kolekcji zbieranych już na forum? Wątpię, aby admin dał się wciągnąć dalszą "grę słów" :)
Najważniejsze, że upek jest już bliżej niż dalej, a przynajmniej tak wynika ze słów Administratora Tomi :D
a jeszcze bliżej panel gm.
potem przyleci pegaz i zabierze nas na drugą stronę tęczy.
Grafik zapił, Tomi sam maluje w Paintcie, update będzie, jak będzie gotowy.Cytat:
Chcę tylko aby admin się wypowiedział
Upka szybko nie będzie.Cytat:
Aktualnie pracujemy nad:
1) Panel GM
2) Turnieje
3) Rozbudowa drużyn w kierunku klanów/gildii
Następne w kolejce:
1) Dopracowanie i udostępnienie panelu dla Map Makerów/Quest Makerów
2) Miasto Devos
Ta...36 stopni a ja w nieklimatyzowanym pomieszczeniu przerabiam tonę papierowych projektów do Inventora.
Nie każdy ma wakacje.
Każdy dzień zbliża nas do update.
Tak samo jak do śmierci.
Poważnie zaczynam się zastanawiać co będzie pierwsze.
Tymczasem zapraszam do słownika w celu weryfikacji znaczenia słowa "bynajmniej".
No to wylałem frustrację, ulżyło.
pamiętam, że ktoś napisał, że 5 miesięcy nie wyobraża sobie w najbardziej pesymistycznym scenariuszu. minęły 4 tak przy okazji.
7 października wyjaśni się wszystko.
Pamiętam że był taki post, że upek będzie między sierpniem a wrześniem a tu 7 pażdziernika...
No nic pozostaje czekać
Edit: ciąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą ąąąąąąąąąąąąąąąąągnie się to wszystko. I co tu zrobić?
Spokojnie, do Wigilii jeszcze czas.
Po pierwsze, takich gier się nie robi w 2 osoby. 2-3 osoby powinny programować, 1-2 tworzyć grafiki, a wymyślanie questów pobocznych i odstępstw w fabule od MFO2 to sprawa najmniej ważna, bo to może robić i jedna osoba, w ciągu godziny, dwóch wszystko by było gotowe. No ale cóż. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.